E2180 Overclock Nasıl Yapılır?

Prof. G

Hectopat
Daha fazla  
Bu işte yeniyim. Hatta hiç başlamadım bile, bu ilk olacak elimde bayağı eski bir PC var. E2180 işlemcisi var. Ben bunun üstüne 60-70 Liralık bir soğutucu taktırdım fakat işlemci 2.00 GHZ olduğu için zorlamıyor, ısıtmıyor; ben de az performans görüyorum haliyle. Bu işten anlayan birisi bana yardımcı olabilirse çok çok sevinirim.

Büyük ihtimal anakartınız çok eskidir. O sisteme overclock yapmayın. Aldığınız soğutucunun fiyatı o işlemcinin fiyatından 2 kat daha fazla Soğutucuya overclock için o kadar para vereceğinize yeni işlemci almayı aklınıza getiremediniz mi ?

Son düzenleme:
Sogutucuyu alalıda biraz oldu psu - ekran kartıyla birlikte almıştım aradan çıksın diye . İşlemciye felan hiç bakma ihtiyacnda bulanmamıştım da bu anakarta uyumlu 2 işlemci var. Zaten bu 2ghz ise o 2.4-6 civarında bişidi. Kısa zamanda fazla para elde edemiyecegim için bu işlemciyle idare etmek zorundayım bu arada sogutucu bu :

İşlemci ısısı :

İşlemcinin şuan ki hali :

ayrıca merak eden olur diye mainboard :

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence hiç elleme bırak stabil çalışsın, eski sistemlerde pek overclock olmuyor.

Şuan pek memnun degilim bilgisayardan.ömürü felan ilgilendirmiyor beni . Performansı yüksek olarak bu yaza kadar idare etsem kafiidir . Bilen biri yardımcı olursa sevinirm...

En olmadı bu anakart için min 2.4-8 arası bi işlemci söyleyin fiyatı uçuk olmayan

Son düzenleyen: Moderatör:
foxconn biosundan 2 step arttırdım şuan böyle bi sorun çıkarmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…