Sana sistemini ve yapabileceklerini anlatacağım. Öncelikle o sistemdeki işlemci oldukça zayıf. Chrome' da bile sıkıntı çıkarır cinsten. Anakartınız eski, bu nedenle işlemciye yükseltme yapmamızı engelliyor. O anakarta takabileceğimiz en güçlü işlemci bile işini görmez ( e6700, ben de kullandım ), bu nedenle aklınızdaki işlemciyi de takamıyorsunuz. Raminiz 4gb, hiç yoktan iyidir. Durumunuz bu, ekran kartı alsanız, işlemci yüzünden çöp yatırım olacak. İşlemciyi yükseltmek isteseniz yapamıyorsunuz, anakart değişmeli. Şayet g41 bir anakart bulursanız; bu masraf 70-100 TL arası olur, Xeon e5450 adındaki işlemciyi takabilirsiniz ve bu size 80-90 TL arası tutar ( Eğer 30 tl gibi bir fiyata E8400 tedarik edersiniz bu işlemci de işinizi görür ancak bahsettiğim işlemcinin performansına yine ihtiyaç duyacaksınız ). 200 TL ye yakın masrafımız olduğunu düşünürsek, ekran kartı alamıyorsunuz. Bütçeyi artırıp R7 240' ı alabilirseniz bu sistem oyun oynanabilir bir hale gelir. Size tüm opsiyonları sundum, bence boşuna masraf etmeyin meraklısı değilseniz bu işlere.
Bu arada sisteminde kullanılabilir Ram kısmının 2.5 Gb görünmesinin sebebi 32 bit işletim sistemi kullanman.