Tabii ki de yeterlidir. Ama şöyle yeterlidir misal veriyorum CS:GO'da bütün ayarlar Ultra'da 4K bir oyunculuk beklemeyin orta ayarlarda oynatır. LOL'den bahsetmiyorum bile onu her şekilde akıcı oynarsınız.
Tabiki de yeterlidir. Ama şöyle yeterlidir misal veriyorum CS:GO'da bütün ayarlar Ultra'da 4K bir oyunculuk beklemeyin orta ayarlarda oynatır. LOL'den bahsetmiyorum bile onu her şekilde akıcı oynarsınız.
Hocam kusura bakmayın sizi de uğraştırıyorum ama son bir sorum daha var o da işlemciyi değiştirdikten sonra yapmam gereken işlemler var mı BIOS güncelleme vb. varsa yardımcı olabilir misiniz?
Valla hocam o konuda bilgim az bugüne kadar değiştirdiğim işlemcilerden bazılarını tak çalıştır misali sorunsuz değiştirdim bazılarında Windows sürekli reset atıyordu bir türlü Boot edilmiyor diye format atmak zorunda kalıyordum yani işlemciyi taktıktan sonra Windows Boot edilmeyebilir onu da format atarak çözüyordum. Zaten alacağınız işlemci Core 2 Quad olduğu için BIOS'a microcode falan yüklemenize gerek yok ama tabii ki BIOS'unu güncel tutmanızda fayda var.