E2200 Sisteme Nasıl bir upgrade yapmalıyım ?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mimarlık öğrencisi - Tasarımcı
Merhaba arkadaşlar. Sistem toplamıştım fakat aynı gün içinde dayı'ma satmak zorunda kaldım. Sistemin özellikleri şöyle. E2200, hd 3600, 3 gb ram 800 mhz, foxconn 45cmx/45gmx/45cmx-k. Bütçe olarak 900 tl max.

Merhaba arkadaşlar. Sistem toplamıştım fakat aynı gün içinde dayı'ma satmak zorunda kaldım. Sistemin özellikleri şöyle. E2200, hd 3600, 3 gb ram 800 mhz, foxconn 45cmx/45gmx/45cmx-k. Bütçe olarak 900 tl max.
Bu bütçe ile Playstation tavsiye ederler, pc'de ufak işleriniz için kalır. Upgrade yerine satmayı ve üzerine eklemeyi düüşünürseniz biraz daha adam akıllı birşey alınabilir.

Şuan elimde 730 watt psu, dark knıght kasa, aoc 19.5 monitör var. şuanki sistemim ise casper kasa eski model, casper 19 ınch ekran, ve çevre birimleri var kaça satmalıyım.
Bunu öğrenmenin en kolay yolu parçalarınızı internetten aratıp iknci el fiyatlarını öğrenmek. Sahibinden.com gibi sitelerden öğrenebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı