Dexmorgan Hectopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2018 #11 Critness dedi: Senin anakart Xeon uyumlu bir ara bakmıştım ama şuanda Xeon bios dosyalarının bulunduğu site bozuk yada kaldırılmış. Genişletmek için tıkla... E8400 sipariş edeli yaklaşık 1 hafta oldu şimdilik bununla idare edeyim işimi göreceğini düşünüyorum.
Critness dedi: Senin anakart Xeon uyumlu bir ara bakmıştım ama şuanda Xeon bios dosyalarının bulunduğu site bozuk yada kaldırılmış. Genişletmek için tıkla... E8400 sipariş edeli yaklaşık 1 hafta oldu şimdilik bununla idare edeyim işimi göreceğini düşünüyorum.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.576 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2018 #12 Dexmorgan dedi: E8400 sipariş edeli yaklaşık 1 hafta oldu şimdilik bununla idare edeyim işimi göreceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İdare eder bir miktar, sonrasında yeni sistem kurarsın.
Dexmorgan dedi: E8400 sipariş edeli yaklaşık 1 hafta oldu şimdilik bununla idare edeyim işimi göreceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İdare eder bir miktar, sonrasında yeni sistem kurarsın.