Erdemtgl Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.126 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #11 Karizmatixx dedi: Bir ara indirmiştim pembe ekran vermişti tekrar deneyim mi diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman zorlamayın bence.
Karizmatixx dedi: Bir ara indirmiştim pembe ekran vermişti tekrar deneyim mi diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman zorlamayın bence.
K Karizmatixx Zeptopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #12 Ediz41 dedi: Maalesef çok kasar Genişletmek için tıkla... bi ara indirdiydim pembe ekran verdi tekrar indirsemmi diye düşünyom Erdemtgl dedi: Hocam o zaman zorlamayın bence. Genişletmek için tıkla... eyw reis saol steamı metin2 ye giriş yapamamıştım steamı o yuzden indirdim canım cs çekmişti
Ediz41 dedi: Maalesef çok kasar Genişletmek için tıkla... bi ara indirdiydim pembe ekran verdi tekrar indirsemmi diye düşünyom Erdemtgl dedi: Hocam o zaman zorlamayın bence. Genişletmek için tıkla... eyw reis saol steamı metin2 ye giriş yapamamıştım steamı o yuzden indirdim canım cs çekmişti
4 462465 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 749 Çözümler 2 30 Mayıs 2021 #13 CS:GO 32 Bit sistem desteklemiyor zaten.