Çoğu kişi sadece yüksek bütçeli AAA oyunlara baktığından dolayı bu konferanslar doyurucu geçmiyor olabilir. Ama bana göre gayet iyiydi. Bethesda kendi ortalamasında kaldı, Xbox ise yine harikaydı. Zaten yeni bir çağın sonuna geliyoruz. Yeni konsollar çıkacak. Büyük oyun beklemek çok yanlış. Tüm efsane oyun serileri büyük ihtimal 2020'ye aksadı. Xbox sunumunda 60 oyun gördük. Ve bence gayet iyi oyunlar vardı. Xbox'u tebrik etmek lazım, oradan oraya koşturup geliştiricilere oyunlarını tanıtma fırsatı veriyorlar.
Bende heyecan yaratan oyunlar şunlar oldu: Cyberpunk 2077, Borderlands 3, Tales of Arise, Age of Empires II: Definitive Edition, Blair Witch, Halo Infinite, Gears 5, The Outer Worlds, Elden Ring(En heyecanlandıran oyundu), Ori and the Will of the Wisps, Bleeding Edge, Minecraft Dungeons, Spiritfarer.
Diyeceksiniz ki "Eee kardeş sen de her şeye heyecanlanmışsın." Ben oyun düşkünüyüm. Büyük bütçe, küçük bütçe, Bağımsız oyun fark etmez. Oynanış beni tatmin edecekse ben heyecanlanıyorum.