ColderPrience622 Hectopat Katılım 22 Kasım 2015 Mesajlar 61 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2016 #1 Arkadaşlar merhaba öncelikle. Gamescom ile E3'ün ne farkı var merak ettim. Birde Gamescom'da E3 gibi konferans oluyor mu ?
Arkadaşlar merhaba öncelikle. Gamescom ile E3'ün ne farkı var merak ettim. Birde Gamescom'da E3 gibi konferans oluyor mu ?
noktalıvirgül Megapat Katılım 17 Ocak 2015 Mesajlar 114 Makaleler 1 19 Ağustos 2016 #2 ColderPrience622 dedi: Arkadaşlar merhaba öncelikle. Gamescom ile E3'ün ne farkı var merak ettim. Birde Gamescom'da E3 gibi konferans oluyor mu ? Genişletmek için tıkla... Birisi Amerika'da diğeri Almanya'da yapılıyor. Konferans işi E3 te var ama Gamescomda sanki yok gibi. Daha çok ürün tanıtımı ve oyun tanıtımı var gibi gibi.
ColderPrience622 dedi: Arkadaşlar merhaba öncelikle. Gamescom ile E3'ün ne farkı var merak ettim. Birde Gamescom'da E3 gibi konferans oluyor mu ? Genişletmek için tıkla... Birisi Amerika'da diğeri Almanya'da yapılıyor. Konferans işi E3 te var ama Gamescomda sanki yok gibi. Daha çok ürün tanıtımı ve oyun tanıtımı var gibi gibi.