M MerXka Kilopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2018 #11 foxconn GMXP anakartina olcakmı ki
schevchenko Megapat Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 218 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2018 #12 775pin anakartlar destekliyor diye biliyorum.
M MerXka Kilopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2018 #13 pekala nerden bulabilirim xeon e5450 nerde satiliyodur onerdiginiz bir site varmı
Araiwaka Kilopat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 345 8 Nisan 2018 #14 MerXka dedi: pekala nerden bulabilirim xeon e5450 nerde satiliyodur onerdiginiz bir site varmı Genişletmek için tıkla... Aliexpress'ten temin edebilirsiniz.
MerXka dedi: pekala nerden bulabilirim xeon e5450 nerde satiliyodur onerdiginiz bir site varmı Genişletmek için tıkla... Aliexpress'ten temin edebilirsiniz.
schevchenko Megapat Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 218 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2018 #15 schevchenko dedi: Ben 2.el bir ürün bakmanızı öneririm. Daha performanslı bir kart bulabilirsiniz. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Bütçeniz olduğunda da Xeon 5450 almanızı öneririm çok ucuz bir işlemci olmasına rağmen çok güçlüdür. Tahmini Teslimat Zamanı Genişletmek için tıkla... Tahmini teslimat zamanına tıklayın.
schevchenko dedi: Ben 2.el bir ürün bakmanızı öneririm. Daha performanslı bir kart bulabilirsiniz. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Bütçeniz olduğunda da Xeon 5450 almanızı öneririm çok ucuz bir işlemci olmasına rağmen çok güçlüdür. Tahmini Teslimat Zamanı Genişletmek için tıkla... Tahmini teslimat zamanına tıklayın.
M MerXka Kilopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2018 #16 daha önce hiç aliexpress den bişey almadim bir sıkıntı çıkmaz dimi
schevchenko Megapat Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 218 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2018 #17 Attığım linkteki satıcı güvenilir. Geri bildirimlerine bakabilirsiniz. Ayrıca linki Donanım Arşivi youtube kanalından aldım sıkıntı çıkmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Xeon 5450 ile topladığı sisteme bakabilirsiniz.
Attığım linkteki satıcı güvenilir. Geri bildirimlerine bakabilirsiniz. Ayrıca linki Donanım Arşivi youtube kanalından aldım sıkıntı çıkmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Xeon 5450 ile topladığı sisteme bakabilirsiniz.
DangeriousHD Hectopat Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 345 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2018 #18 MerXka dedi: foxconn GMXP anakartina olcakmı ki Genişletmek için tıkla... E5450 Anakart ile uyumludur, hiçbir sıkıntı çıkmaz. Sadece takarken dikkat edin. İşlemciyi burdan alabilirsiniz E5450.
MerXka dedi: foxconn GMXP anakartina olcakmı ki Genişletmek için tıkla... E5450 Anakart ile uyumludur, hiçbir sıkıntı çıkmaz. Sadece takarken dikkat edin. İşlemciyi burdan alabilirsiniz E5450.