E34 518I Alınır mı?

Hocam hiç bulaşmayın eski BMW araçlar beladan başka bir şey değildir. Şuan E90 kasa 2005 model 3.30i sahibiyim ki arabam 105.000 KM'de ve Türkiye'deki en temiz pre lci E90'lardan biri diyebilirim fakat yürütme maliyeti ve arıza durumunda ki masrafları ağır ama verdiği keyif muazzam ama sizin alacağınız kasa ve motor seçeği ile ne keyif ne de başka bir şey alabilirsiniz aldıktan 3 ay içinde satmak ile uğraşırsınız yada adam etmek için ciddi para gömersiniz. Ama kenarda dizel arabanız vardır kasası temiz bir E34 bulup swap olayına gireceğim ben derseniz o zaman iş değişir.

Zırt pırt patlayan çatlayan yerleri yüzünden motor swaplamaya sıra gelmez. Tabi bu işler bütçe işi. Maddi durumun çok iyiyse sıkıntı olmaz, her türlü yürütürsün ama o zamanda neden E34le uğraşıcaksın? Eski araç alınacaksa Türkiye'de belli başlı bazı marka ve modeller var. Yani yürütmesi kolay, parçası ucuz bol vs. olarak. Kaldıki onların bile artık canını çıkardılar.

Kişisel olarak E34'ün M5'ine binmiştim ama sürmemiştim. Araba tabiki çok güzel araba ama işte yaşı...

Uzun zamandır E34 kasa BMW en az 2000 motor arıyorum. Çoğu ceset durumunda. İyilerine de en az 25bin istiyorlar. Yakınlarımda uygun fiyatlı (17 bin lira) kasa döşeme çok iyi durumda 518I modeli buldum. Ancak bu motor hakkında hiçbir bilgim yok. M40 B18 nasıldır kasayı taşıyabiliyor mu? Yakıt olarak araç sahibi Km'de 30-40 kuruş diyor ki bana çok uygun geldi. Ancak dediğim gibi 4 silindir bu kasayı taşıyabiliyor mu? Almayı önerir misiniz?

Vay be 2019 da 25bin TL. Bilsem 50 60 bin TL olacağını o zaman alırdım siz aldınız mı hocam?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı