E4400 Sistem Kasma ve Kapanma Sorunu

Sanaldeli

Hectopat
Daha fazla  
Beyler monitör, ekran kartı veya anakarttan dolayı kaynaklanabilecek bir teknik sorunum var. Her türlü yardıma açığım.

Arkadaşlar 1 yıl evvelinde benim bilgisayar hakkı rahmetine kavuşmuş gibiydi. Windows XP 1 GB ram falandı. Eski bir bilgisayar zaten. 4:3 monitörüm vardı. Sürekli monitör kapanıp açılıyordu. Bilgisayar kasmaya başlıyordu ve bilgisayar bir anda mavi ekran verip kapanıyordu. Biz bunu formata yolladık 1 GB daha RAM taktırıp Windows 7 Ultimate 64-bit'e çıkardık ve 16:9 yeni bir monitör aldık. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadan geldim. Bugün yine aynı şeyleri yaşamaya başladım. Yeni aldığım monitörün içinden çıkan kabloyu taktığım için monitörden veya monitörün kablosundan şüpheli değilim. Ancak bu kabloyu taktığım giriş anakartın girişi, sizce sorun onda mıdır yoksa ekran kartında falan mı? Bu yıl sonuna kadar idare etmem lazım bu yıl sonunda yeni bir bilgisayar alıcam da! Her türlü yardımınıza açığım beyler şimdiden sağ olun.

Sistem özelliklerim:
ASUS P5B Anakart, Intel Core 2 Duo E4400 2GHz İşlemci, ATI Radeon HD 5750 Ekran Kartı, 2GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…