E4500 Core 2 duo 2.2 ve ati hd4730 için Anakart Ve Ram Önerisi

karizzma90

Hectopat
Merhaba arkadaşlar Bu gün vatandan bir anakart birde ram almayı düşünüyorum. Hatta alacağım. :)Bana 200 liraya kadar bir anakart birde 4 gb en fazla 100 liralık bir ram önerebilir misiniz?

Sistem:

• E4500 Core 2 duo 2.2 işlemci
  • Ekran kartım ati hd4730 ekran kartı

Biraz kendim inceledim anakartların 150 200 arası çoğu özellik olarak aynı geldi bana. Ne gibi farkları var anlayamadım. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.

Ben bu sisteme yatırım yapmayı büyük bir hata görüyorum.Bence 1000 TL 'ye gayet güzel verimli bir kasa toplayabilirsiniz.Bütcem yok diyorsanız, benim düşüncem para biriktirmeniz, aksi taktirde ise o sisteme yeni anakart ve ram almak bence hata.Şuan elinizdeki sistemi satıp, yeni bir bilgisayar almanız, sizin için çok iyi olucaktır.

Şimdi işlemci soketim ne bilmiyorum. Bu işlemcilerde 1150 1155 falan bir şeyler yazıyor. Benim işlemci kaç bilmiyorum onu.
Dediğinize gelirsek ekran kartım bence gayet iyi şu anki oyunlar için. Hani işlemci diyorsanız onuda sonra değiştiririm. Ama şu an kullandığım anakart ddr3 desteklemiyor. Öncelik anakart ve ram.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı