E4500 GT 740 sistemde Windows 10 açılırken çok geç açılıyor

elburuz

Megapat
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
Corsair
Ekran kartı
GT 740
Anakart
Gigabyte G41M Combo
İşlemci
E4500
1 ay öncesine kadar yaklaşık 10-20 sn arası açılan PC 2 dk yakın açılış süresine ulaştı. Yeni bir program da kurmadım. AutoCAD, tekla ve SolidWorks yüklü. Programları yeniden kurmakla uğraşmak istemiyorum. Format atmadan ve programları bozmadan nasıl düzeltebilirim?

Diskinde ne kadar yer var?

1 ay öncesine kadar yaklaşık 10-20 sn arası açılan PC 2 dk yakın açılış süresine ulaştı. Yeni bir program da kurmadım. AutoCAD, tekla ve SolidWorks yüklü. Programları yeniden kurmakla uğraşmak istemiyorum. Format atmadan ve programları bozmadan nasıl düzeltebilirim?

Hocam bir de şuraya bakar mısınız ayarlar>uygulamalar>başlangıç kullanmadığın uygulamaları kapat.

120 GB SSD var sistemde. 12 GB boş yer var. Açılışta Windows'un standart uygulamaları ve kurduklarımın kendi programları var. Ekran görüntüsü atabilirim. Benzer konulara baktım ama çözüm verilmemiş. Bunu ayarlayan bir program varsa kullanmak isterim.

120 GB SSD var sistemde. 12 GB boş yer var. Açılışta Windows'un standart uygulamaları ve kurduklarımın kendi programları var. Ekran görüntüsü atabilirim. Benzer konulara baktım ama çözüm verilmemiş. Bunu ayarlayan bir program varsa kullanmak isterim.
at hocam

Bir de disk temizleme videoları var yer açma yaz çıkar oradaki adımları izlersen diskte yer açılır.

Diskte problem yok. Boşlukta yeterli şimdilik. Çalışmaları USB diskte atıyorum zaten. Hddinfo Crystal le baktım. CCleaner kullanıyorum. Yeni bir şey kurmamama rağmen niye bu durum oluşur? Tek şüpheli windows Update'ler kalıyor. Ama hangi update olduğunu bilmiyorum ve silersem windowsu çökertmekten çekiniyorum.

Diskte problem yok. Boşlukta yeterli şimdilik. Çalışmaları USB diskte atıyorum zaten. Hddinfo Crystal le baktım. CCleaner kullanıyorum. Yeni bir şey kurmamama rağmen niye bu durum oluşur? Tek şüpheli Windows Update'ler kalıyor. Ama hangi Update olduğunu bilmiyorum ve silersem Windows'u çökertmekten çekiniyorum.

Dediğin gibi çökebilir pek de bilgim yok bu konuda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı