Sistem gereksinimleri Google'dan baktığınız da ki aynısı olmak zorunda değil altında da olabilir o sistemle PC'yi açar oynar ama nasıl oynadığı tartışılır. i5 3470 yazıyor diye illede 3470 olması şart değil i3 2120 de açar oyunu ama arada ki fark görülür.
Arkadaşlar, sistemim CS:GO kaldırır mı sizce? ( ayarları en düşüğe alacağım bir de 1024x768 kullanırım)
3GB DDR2 RAM.
Intel Core 2 Duo E4500 2.20GHz ( belki OC yapabilirim ama hangi değerleri girmem gerektiğini bilmiyorum)
ATI Radeon X1550 ( 512MB ekran kartı ama yaklaşık toplam bellek 1790 MB diyor anlamış değilim)
İşletim sistemi Windows 7 Home Basic.
3.80GHz işlemci diyorsunuz. Arkadaşın bununla yakından uzaktan alakası yok niye konu oraya geliyor. Konu sahibinin kafasını iyice bulandırmaya gerek yok. Ona ait olmayan işlemciden, RAM'den ve ekran kartından bahsedip "oynuyorum "diyorsunuz.
3.80GHz işlemci diyorsunuz. Arkadaşın bununla yakından uzaktan alakası yok niye konu oraya geliyor. Konu sahibinin kafasını iyice bulandırmaya gerek yok. Ona ait olmayan işlemciden, RAM'den ve ekran kartından bahsedip "oynuyorum "diyorsunuz.