E4500 sistem macOS uyumlu mu?

Furkan_R4KT

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 4060 8gb i5-12400f 8x2 gb ram 1tb ssd
Arkadaşlar sistemim bu:
  • Intel® Core™2 Duo E4500 İşlemci
  • 3GB RAM.
  • ATI Radeon X1550.
Buna hangi macOS sürümünü yüklemeliyim ve macOS nasıl kurulur?
Not: Zaten artık oyun oynamıyorum tek yapacağım şey YouTube'da falan takılmak o yüzden kurmak istiyorum ve merak ettim açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sistemim bu:
Intel Core I2 Duo E4500.
3GB RAM.
ATI Radeon X15550.
Buna hangi macOS sürümünü yüklemeliyim ve macOS nasıl kurulur?
Not: Zaten artık oyun oynamıyorum tek yapacağım şey YouTube'da falan takılmak o yüzden kurmak istiyorum ve merak ettim açıkçası.

"...I2 Duo" derken sanırım "Core 2 Duo" modelinden bahsettiniz. Eğer öyleyse El Capitan gibi sürümler sisteminizle muhtemelen uyumlu olacaktır ancak ekran kartı konusunda kesin bir bilgi olmadığından dolayı grafik hızlandırma ile birlikte macOS çalışır mı emin değilim. Onun dışında şu an Technopat'da herhangi bir El Capitan imajı olmadığı için kendinizin bir USB oluşturması gerekecek. Zor bir işlem olmayacaktır. Buraya USB hazırlanması için göz atabilirsiniz. Tabi Linux dağıtımları daha iyi olabilir.

"...I2 Duo" derken sanırım "Core 2 Duo" modelinden bahsettiniz. Eğer öyleyse El Capitan gibi sürümler sisteminizle muhtemelen uyumlu olacaktır ancak ekran kartı konusunda kesin bir bilgi olmadığından dolayı grafik hızlandırma ile birlikte macOS çalışır mı emin değilim. Onun dışında şu an Technopat'da herhangi bir El Capitan imajı olmadığı için kendinizin bir USB oluşturması gerekecek. Zor bir işlem olmayacaktır. Buraya USB hazırlanması için göz atabilirsiniz. Tabii Linux dağıtımları daha iyi olabilir.

Evet hocam ondan bahsediyorum. Oradaki linki pek anlamadım ama çeviriden yaparım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı