4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 9 Aralık 2021 #11 Fjallsárlón dedi: MacOS Mavericks'in, Linux hali diyelim. Hoşuna giderse denersin. Boyutu falan da düşük. Genişletmek için tıkla... Siz eski Pear Linux'dan yani şundan bahsediyorsanız Ubuntu 13 tabanlı ve kerneli çok eski. Hiçbir işe yaramaz: DistroWatch.com: Pear Linux News and feature lists of Linux and BSD distributions. distrowatch.com
Fjallsárlón dedi: MacOS Mavericks'in, Linux hali diyelim. Hoşuna giderse denersin. Boyutu falan da düşük. Genişletmek için tıkla... Siz eski Pear Linux'dan yani şundan bahsediyorsanız Ubuntu 13 tabanlı ve kerneli çok eski. Hiçbir işe yaramaz: DistroWatch.com: Pear Linux News and feature lists of Linux and BSD distributions. distrowatch.com
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 9 Aralık 2021 #12 İlkokulda kurup sonrasında yüzüne bakmamıştım, haklısınız. Yeni versiyonu hakkında bilgim yoktu, teşekkürler.
İlkokulda kurup sonrasında yüzüne bakmamıştım, haklısınız. Yeni versiyonu hakkında bilgim yoktu, teşekkürler.
4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 9 Aralık 2021 #13 Ben çok sevdim aslında eski versiyonunu ama kernel eski yoksa kurardım. Güzel görünüyor.
Furkan_R4KT Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 1.144 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 4060 8gb i5-12400f 8x2 gb ram 1tb ssd Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #14 Alq dedi: Onun yerine sizi şuraya: pearOS - Official Website pearOS is a linux distribution that aims for UI and UX, offering a mac like feeling, now even on older PCs. Why hackintosh when you can pearintosh? Try it now, it's free! pearos.xyz Ya da şuraya alalım: İncelikli, yetenekli ve etik olarak tasarlanmış Windows ve macOS alternatifi ⋅ elementary OS The thoughtful, capable, and ethical replacement for Windows and macOS elementary.io Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, Elementary OS kuracağım. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2021
Alq dedi: Onun yerine sizi şuraya: pearOS - Official Website pearOS is a linux distribution that aims for UI and UX, offering a mac like feeling, now even on older PCs. Why hackintosh when you can pearintosh? Try it now, it's free! pearos.xyz Ya da şuraya alalım: İncelikli, yetenekli ve etik olarak tasarlanmış Windows ve macOS alternatifi ⋅ elementary OS The thoughtful, capable, and ethical replacement for Windows and macOS elementary.io Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, Elementary OS kuracağım.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #15 Uyumlu ancak eski sürümleri kurabilirsiniz. Yukarıdaki arkadaşların dedikleri Linux sürümlerine bakınız.
Uyumlu ancak eski sürümleri kurabilirsiniz. Yukarıdaki arkadaşların dedikleri Linux sürümlerine bakınız.