E4500 sistem OC olmuyor hatası

emirhan9878

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhabalar, bundan 3 ay önce ekran kartım bozulmadan önce işlemcimi 2.20'den 2.75'de rahatlıkla çıkarabiliyordum. Ekran kartım bozulduğunda yeni aldığım ekran kartını denedim 2.75 GHz yapmayı. Oldu ama Windows'ta sürekli bir donma kasma ve ekranda değişik çizgiler çıkıyordu. Önceki ekran kartım böyle bir sorun olmamasına rağmen neden yeni aldığım ekran kartında böyle bir sıkıntı oldu. Sizce bu sorun neden kaynaklı? Bu overclock yapamama sorunumu nasıl çözerim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Sistem özelliklerim:

İşlemci: Intel Core 2 Duo CPU E4500 2.20 chz.

Önceki ekran kartım: HD2400 Pro 500 MB 64 Bit.

Şimdiki ekran kartım: Zotac 9500GT 1 GB 128 Bit.

Anakartım: 945GCM5 MSI anakart.

Monitör: Pro2000.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese merhabalar, bundan 3 ay önce ekran kartım bozulmadan önce işlemcimi 2.20'den 2.75'de rahatlıkla çıkarabiliyordum. Ekran kartım bozulduğunda yeni aldığım ekran kartını denedim 2.75 GHz yapmayı. Oldu ama Windows'ta sürekli bir donma kasma ve ekranda değişik çizgiler çıkıyordu. Önceki ekran kartım böyle bir sorun olmamasına rağmen neden yeni aldığım ekran kartında böyle bir sıkıntı oldu. Sizce bu sorun neden kaynaklı? Bu overclock yapamama sorunumu nasıl çözerim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Sistem özelliklerim:

İşlemci: Intel Core 2 Duo CPU E4500 2.20 chz.

Önceki ekran kartım: HD2400 Pro 500 MB 64 Bit.

Şimdiki ekran kartım: Zotac 9500GT 1 GB 128 Bit.

Anakartım: 945GCM5 MSI anakart.

Monitör: Pro2000.
Ekran kartında sorun vardır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı