HDD'nin sağlık durumu iyi diye söktüm kullanıyorum. Bir de alttaki modelini bilmediğim bir Frisby kasa var. Bunları tek tek satarsam elime 200 300 lira geçer diye düşünüyorum. Piyasa değerleri genellikle böyle. Bu kadar yeterli mi yoksa daha düşük fiyat mı vermeliyim? Şu anda satmıyorum 1 aya falan koyarım galiba.
Hocam bu eski parçaları muhtemelen parça parça alacak pek kişi çıkmaz. Sistemi bir arada satın direkt. Gerekirse yanına 80 GB civarı eski bir disk ekleyin, Windows 7 kurup yollayın.
Hocam bu eski parçaları muhtemelen parça parça alacak pek kişi çıkmaz. Sistemi bir arada satın direkt. Gerekirse yanına 80 GB civarı eski bir disk ekleyin, Windows 7 kurup yollayın.
Anakartta VGA girişi var mı? Var ise oradan görüntü alır kullanırlar sorun yok. Eski anakartlarda chipsette güçlü olmasa da görüntü vermeye yeten bir onboard grafik çipi oluyor.
Anakartta VGA girişi var mı? Var ise oradan görüntü alır kullanırlar sorun yok. Eski anakartlarda chipsette güçlü olmasa da görüntü vermeye yeten bir onboard grafik çipi oluyor.
Hocam maalesef sistem çok eski. Alacak insan pek çıkacağını sanmıyorum fakat yine de ikinci el sitelerine 200 TL civarı "kurtulayım yeter" amaçlı bir fiyata koyarsanız en azından elden çıkarabilirsiniz diye düşünüyorum bu hali ile.