E4500 sisteme Android Emulator önerisi

NyksAngels

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core İ5 3570
AMD Radeon RX 560
8GB kingston 1600mhz ram
Herkese iyi forumlar. Elimde Intel Core2 Duo E4500 işlemci 4 GB RAM AMD Radeon HD 6570 2 GB 128bit sistemim var. Bu sistem için Android emulator onerisi verebilir misiniz? CPU'da sanallaştırma desteği yok. En yakın zamanda E8400 alacağım ama şimdilik 30 FPS alsam yeterli droid4X denedim açmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi forumlar. Elimde Intel Core2 Duo E4500 işlemci 4 GB RAM AMD Radeon HD 6570 2 GB 128bit sistemim var. Bu sistem için Android emulator onerisi verebilir misiniz? CPU'da sanallaştırma desteği yok. En yakın zamanda E8400 alacağım ama şimdilik 30 FPS alsam yeterli droid4X denedim açmadı.

Hocam bende aynı işlemciye sahibim vesanallaştırma desteği olmadan bayağı kasıyor oyunlar

Bu sistemle ne kadar zorlasanız da iyi bir performans alabilmek mümkün değil. RAM yetersiz, işlemci sanallaştırma desteklemiyor. Benim tavsiyem Android işletim sistemi kurmanız yönünde olacaktır.

Bu sistemle ne kadar zorlasanız da iyi bir performans alabilmek mümkün değil. RAM yetersiz, işlemci sanallaştırma desteklemiyor. Benim tavsiyem Android işletim sistemi kurmanız yönünde olacaktır.
denedim dostum ama hard diskimi bozdu androide girebildim wifi çalışmıyor(ethernet ile bağlanıyorum) ve usb ile androide girebiliyorum windows yedek usbsi vardı kurmayı denedim hard diski gormedi :( değiştirdim remix os phonix os benim bilgisayarımı bozarmı kurmayı düşünüyorumda birde performansı nasıl olur clash of clans oynuyorum birde 2 işletim sistemi birden kurulurmu 30 fps den üstü versin yeterli birde tüm emulatorları denedim aralarında en iyi fps veren ldplayer google playde 60 ken 20 ye falan dusuyor ama cok droplu yardımcı olabilirmisin dostum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı