JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #11 401916 dedi: AntiX adam eder bilgisayarı. Tiny Core kurma sakın. Genişletmek için tıkla... Tiny Core 64 MB istiyormuş.
401916 dedi: AntiX adam eder bilgisayarı. Tiny Core kurma sakın. Genişletmek için tıkla... Tiny Core 64 MB istiyormuş.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.064 Çözümler 77 Yer İstanbul 29 Mayıs 2021 #12 JakerT4 dedi: Linux Lite'ında min gereksinimleri 768MB RAM miş sizce ağır gelir mi? Genişletmek için tıkla... Bence ağır gelir. Ona daha hafif şeyler lazım. Normalden de eski çünkü.
JakerT4 dedi: Linux Lite'ında min gereksinimleri 768MB RAM miş sizce ağır gelir mi? Genişletmek için tıkla... Bence ağır gelir. Ona daha hafif şeyler lazım. Normalden de eski çünkü.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 29 Mayıs 2021 #13 JakerT4 dedi: Tiny Core 64 MB istiyormuş. Genişletmek için tıkla... Kurmanız tavsiye etmem.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.064 Çözümler 77 Yer İstanbul 29 Mayıs 2021 #14 @JakerT4 mouse filan kullandığınız bir arayüz istemiyorsanız daha düşük özellik isteyen Ubuntu Minimal var. Sadece terminal var.
@JakerT4 mouse filan kullandığınız bir arayüz istemiyorsanız daha düşük özellik isteyen Ubuntu Minimal var. Sadece terminal var.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #15 The User 0 dedi: @JakerT4 mouse falan kullandığınız bir arayüz istemiyorsanız daha düşük özellik isteyen Ubuntu Minimal var. Sadece terminal var. Genişletmek için tıkla... Hocam dedem muhasebeci bu bilgisayarı değerlendirmek istiyor yani mouse ve klavye olacak Google da girecek.
The User 0 dedi: @JakerT4 mouse falan kullandığınız bir arayüz istemiyorsanız daha düşük özellik isteyen Ubuntu Minimal var. Sadece terminal var. Genişletmek için tıkla... Hocam dedem muhasebeci bu bilgisayarı değerlendirmek istiyor yani mouse ve klavye olacak Google da girecek.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.064 Çözümler 77 Yer İstanbul 29 Mayıs 2021 #16 JakerT4 dedi: Hocam dedem muhasebeci bu bilgisayarı değerlendirmek istiyor yani mouse ve klavye olacak Google da girecek. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. antiX kurun o zaman.
JakerT4 dedi: Hocam dedem muhasebeci bu bilgisayarı değerlendirmek istiyor yani mouse ve klavye olacak Google da girecek. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. antiX kurun o zaman.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #17 The User 0 dedi: Tamam hocam. antiX kurun o zaman. Genişletmek için tıkla... antiX. Chrome ve PDF Word vs açar mı hocam. En azından Chrome'u açsın yeter Veya internete bağlansın.
The User 0 dedi: Tamam hocam. antiX kurun o zaman. Genişletmek için tıkla... antiX. Chrome ve PDF Word vs açar mı hocam. En azından Chrome'u açsın yeter Veya internete bağlansın.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.064 Çözümler 77 Yer İstanbul 29 Mayıs 2021 #18 JakerT4 dedi: antiX. Chrome ve PDF Word vs açar mı hocam. En azından Chrome'u açsın yeter Genişletmek için tıkla... Chromium kurulur diye biliyorum. PDF'i de tarayıcı ile açar. Word filan için de Office online olur. Libre Office kurunca kasabilir belki.
JakerT4 dedi: antiX. Chrome ve PDF Word vs açar mı hocam. En azından Chrome'u açsın yeter Genişletmek için tıkla... Chromium kurulur diye biliyorum. PDF'i de tarayıcı ile açar. Word filan için de Office online olur. Libre Office kurunca kasabilir belki.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #19 The User 0 dedi: Chromium kurulur diye biliyorum. PDF'i de tarayıcı ile açar. Word falan için de Office Online olur. LibreOffice kurunca kasabilir belki. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.
The User 0 dedi: Chromium kurulur diye biliyorum. PDF'i de tarayıcı ile açar. Word falan için de Office Online olur. LibreOffice kurunca kasabilir belki. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.064 Çözümler 77 Yer İstanbul 29 Mayıs 2021 #20 JakerT4 dedi: Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Sorun olmazsa bir ara çalışırken resim atarsanız sevinirim. Merak ettim bilgisayarı açıkçası.
JakerT4 dedi: Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Sorun olmazsa bir ara çalışırken resim atarsanız sevinirim. Merak ettim bilgisayarı açıkçası.