T TheSıyanuR Hectopat Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2017 #81 Critness dedi: Hocam yakındaki bir bilgisayarcıya götürün o modlamayı yapsın. Genişletmek için tıkla... Modladım hocam değişmedi bir şey gene aynı.
Critness dedi: Hocam yakındaki bir bilgisayarcıya götürün o modlamayı yapsın. Genişletmek için tıkla... Modladım hocam değişmedi bir şey gene aynı.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.576 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2017 #82 Belki işlemci sorunludur ? Ya da işlemciyi başka anakartta deneyin. İşlemci soğutucunuz stok soğutucu mu ?
Belki işlemci sorunludur ? Ya da işlemciyi başka anakartta deneyin. İşlemci soğutucunuz stok soğutucu mu ?
T TheSıyanuR Hectopat Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2017 #83 Stok s Critness dedi: Belki işlemci sorunludur ? Ya da işlemciyi başka anakartta deneyin. İşlemci soğutucunuz stok soğutucu mu ? Genişletmek için tıkla... Stok soğutucu evet ama soğutma ile alakalı değil bence çünkü görüntü bile vermiyor boş çalışıyor bide eski işlemciden görüntü gelmeden önce bir ses gelir bundan gelmiyor.
Stok s Critness dedi: Belki işlemci sorunludur ? Ya da işlemciyi başka anakartta deneyin. İşlemci soğutucunuz stok soğutucu mu ? Genişletmek için tıkla... Stok soğutucu evet ama soğutma ile alakalı değil bence çünkü görüntü bile vermiyor boş çalışıyor bide eski işlemciden görüntü gelmeden önce bir ses gelir bundan gelmiyor.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.576 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2017 #84 Benim aklıma başka birşey kalmadı BİOS modlamadan başka. @Recep Baltaş bir bakabilir misin ? Son düzenleme: 19 Haziran 2017
T TheSıyanuR Hectopat Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2017 #85 @Recep Baltaş ağabey bakar mısın? Critness dedi: Benim aklıma başka birşey kalmadı BİOS modlamadan başka. @Recep Baltaş bir bakabilir misin ? Genişletmek için tıkla... Peki hocam bu sisteme R7 250 GDDR5 alsam 4gb ram yaparsam CS:GO ve ETS2 de kaç fps veririr?
@Recep Baltaş ağabey bakar mısın? Critness dedi: Benim aklıma başka birşey kalmadı BİOS modlamadan başka. @Recep Baltaş bir bakabilir misin ? Genişletmek için tıkla... Peki hocam bu sisteme R7 250 GDDR5 alsam 4gb ram yaparsam CS:GO ve ETS2 de kaç fps veririr?
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.576 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2017 #86 TheSıyanuR dedi: @Recep Baltaş ağabey bakar mısın? Peki hocam bu sisteme R7 250 GDDR5 alsam 4gb ram yaparsam CS:GO ve ETS2 de kaç fps veririr? Genişletmek için tıkla... Xeon ile performansın iyi olur fakat Pentium ile darboğaz yaşarsın. Ama Xeon ile CS:GO ve ETS2'de yüksek performans alırsın.
TheSıyanuR dedi: @Recep Baltaş ağabey bakar mısın? Peki hocam bu sisteme R7 250 GDDR5 alsam 4gb ram yaparsam CS:GO ve ETS2 de kaç fps veririr? Genişletmek için tıkla... Xeon ile performansın iyi olur fakat Pentium ile darboğaz yaşarsın. Ama Xeon ile CS:GO ve ETS2'de yüksek performans alırsın.
T TheSıyanuR Hectopat Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2017 #87 Critness dedi: Xeon ile performansın iyi olur fakat Pentium ile darboğaz yaşarsın. Ama Xeon ile CS:GO ve ETS2'de yüksek performans alırsın. Genişletmek için tıkla... E4500 C2D oluyor darboğaz olması sıkıntı değil vereceği fps değerleri önemli.
Critness dedi: Xeon ile performansın iyi olur fakat Pentium ile darboğaz yaşarsın. Ama Xeon ile CS:GO ve ETS2'de yüksek performans alırsın. Genişletmek için tıkla... E4500 C2D oluyor darboğaz olması sıkıntı değil vereceği fps değerleri önemli.