Arkadaşlar bilgisayarım yenilemeyi düşünüyorumda bu işlere daha önce hiç kalkışmadım Fifa ve Total war gibi oyunlarda çok fazla karakter hareket ettiği için kasıyor mesela taraftarlar falan ayağa kalkarken ya da Total war'da aynı anda 1000'er kişilik 2 ordu birbirine girdiğinde kasmalar meydana geliyor sanırım işlemci ve RAM yüzünden kasıyor ama Far cry 3'de ya da Ryse Son of Rome'da görüntü kalitesi yüksek olmasına rağmen tek bir karakteri yönettiğimiz için o tip oyunlarda fazla kasma olmuyor ekran kartımı yeniledim bu arada sistemim baya eski 10 sene önce almıştık :
İşlemci : Intel Core 2 Duo E4700, 2600 MHz (13 x 200)
Ekran Kartı : AMD Radeon R7 200 Series (2 GB)
Anakart Adı : Foxconn G31MV(-K) (1 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
RAM : 3 GB
Ekran kartımı daha yeni aldık o yüzden ekran kartını yenilemeyi düşünmüyorum. İşlemciyi yenilemek istiyorum onu yenileyince mecbur anakartı da yenilenecek RAM'lerim DDR2 olduğu için yeni anakartlara uymayacak mecburen RAM'lerde çöpe gidecek anakart işlemci ve RAM'leri değiştirecem bütçem de 900 lira civarı sizce bütçem yeterli mi hangi parçaya daha çok önem vermeliyim? Sistem parça önerilerinizi lütfen yazın !
İşlemci : Intel Core 2 Duo E4700, 2600 MHz (13 x 200)
Ekran Kartı : AMD Radeon R7 200 Series (2 GB)
Anakart Adı : Foxconn G31MV(-K) (1 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
RAM : 3 GB
Ekran kartımı daha yeni aldık o yüzden ekran kartını yenilemeyi düşünmüyorum. İşlemciyi yenilemek istiyorum onu yenileyince mecbur anakartı da yenilenecek RAM'lerim DDR2 olduğu için yeni anakartlara uymayacak mecburen RAM'lerde çöpe gidecek anakart işlemci ve RAM'leri değiştirecem bütçem de 900 lira civarı sizce bütçem yeterli mi hangi parçaya daha çok önem vermeliyim? Sistem parça önerilerinizi lütfen yazın !
Son düzenleyen: Moderatör: