onurlu sorular Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 642 22 Ocak 2021 #1 GTA 4 oynamak istiyorum ama bilgisayar patates. Ekran kartımın daha iyisini takmak istiyorum, yardım eder misiniz? Kaç GB falan olduğunu bilmiyorum eskiden takmıştık. Dosya Ekleri ekran.PNG 9 KB · Görüntüleme: 49 isitem.PNG 11 KB · Görüntüleme: 46 Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2021
GTA 4 oynamak istiyorum ama bilgisayar patates. Ekran kartımın daha iyisini takmak istiyorum, yardım eder misiniz? Kaç GB falan olduğunu bilmiyorum eskiden takmıştık.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #2 Gt 1030.
onurlu sorular Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 642 22 Ocak 2021 #3 Baş-ül Adam dedi: Gt 1030. Genişletmek için tıkla... gta 4 oynatırmı?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #4 onurlu sorular dedi: gta 4 oynatırmı? Genişletmek için tıkla... Evet.
onurlu sorular Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 642 22 Ocak 2021 #5 Baş-ül Adam dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... hocam sağol ram gibi değil dimi ekran kartı takarken ddr falan fark etmez
Baş-ül Adam dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... hocam sağol ram gibi değil dimi ekran kartı takarken ddr falan fark etmez
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #6 onurlu sorular dedi: hocam sağol ram gibi değil dimi ekran kartı takarken ddr falan fark etmez Genişletmek için tıkla... PCIe yuvası olması yeterlidir. Yine de anakart modelinle uyumlu mu diye konu açarsanız aklınızdaki soru işaretlerini gidermiş olursunuz.
onurlu sorular dedi: hocam sağol ram gibi değil dimi ekran kartı takarken ddr falan fark etmez Genişletmek için tıkla... PCIe yuvası olması yeterlidir. Yine de anakart modelinle uyumlu mu diye konu açarsanız aklınızdaki soru işaretlerini gidermiş olursunuz.
onurlu sorular Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 642 22 Ocak 2021 #7 Baş-ül Adam dedi: PCI-e yuvası olması yeterlidir. Yine de anakart modelinle uyumlu mu diye konu açarsanız aklınızdaki soru işaretlerini gider miş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Aklımı okudunuz ama önerdiğiniz ekran kartı bilgisayarımdan pahalı
Baş-ül Adam dedi: PCI-e yuvası olması yeterlidir. Yine de anakart modelinle uyumlu mu diye konu açarsanız aklınızdaki soru işaretlerini gider miş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Aklımı okudunuz ama önerdiğiniz ekran kartı bilgisayarımdan pahalı
EyupİtİsNoob Femtopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #8 Baş-ül Adam dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Merhaba acaba bu bilgisayara da Gt 1030 olurmu? bide gt 1030 yazdığımda bir sürü farklı ekran kartı çıkıyor hangisini takmam lazım??
Baş-ül Adam dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Merhaba acaba bu bilgisayara da Gt 1030 olurmu? bide gt 1030 yazdığımda bir sürü farklı ekran kartı çıkıyor hangisini takmam lazım??