E5-1620 sistem ile GTX 1050 Ti uyumlu mudur?

bru.PNG

Sizce sistemim o ekran kartını besleyecek bir güce sahip midir? Değilse RX 560 alacağım.
Ekran kartı: Asus NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti Phoenix PH-GTX1050TI-4G 4 GB 128 Bit GDDR5 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 560 ile 1050 Ti arasında aşırı bir fark yok RX 560 alın bence. Hangisi ucuzsa alın yani.

Dostum E5 1620 o kadar güçsüz bir işlemci değil, GTX1080 besliyor yeryer.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

E5-2420 V2 kullanarak yazıyorum, V2 işlemci rahat RX 470 besliyorsa V4 işlemci hiç bir sorun yaratmaz. Hatta GTX 1050 Ti yetersiz bile gelebilir, GPU darboğazı yaşanır.

Dostum E5 1620 o kadar güçsüz bir işlemci değil, GTX1080 besliyor yeryer.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben V1 sürümünü anladım baktım V4 olarak yazıyormuş sonra düzelttim mesajı zaten V4 RTX 2060 Super'e kadar besler.
RX 560'ın rakibi düz 1050 yalnız :)

Son gelen güncellemelerle 1050 Ti ile çoğu oyunda eşit yani gerek var mı fazladan para vermeye RX 560 daha ucuzsa onu alır geçerim.

Hocam ben V1 sürümünü anladım baktım V4 olarak yazıyormuş sonra düzelttim mesajı zaten V4 RTX 2060 Super'e kadar besler.

Son gelen güncellemelerle 1050 Ti ile çoğu oyunda eşit yani gerek var mı fazladan para vermeye RX 560 daha ucuzsa onu alır geçerim.
o kadar güçlü olduğunu bilmiyordum sizce rx 560mı 1050timi çok kararsız kaldım gerçi aralarında 100 50 tl fark var
E5-2420 V2 kullanarak yazıyorum, V2 işlemci rahat RX 470 besliyorsa V4 işlemci hiç bir sorun yaratmaz. Hatta GTX 1050 Ti yetersiz bile gelebilir, GPU darboğazı yaşanır.

hocam hp z440 workspace kullanıyorum stok bu işlemcinin yanında bir bakır parçası gibi kalıyor ve trajikomik bir durum bunla darboğaz nasıl yapamazki adam akıllı bişe açtığı yok zaten gta 5 480p lowda 30 fps veren bu teneke
komki.PNG

Hocam şimdi RX 560mı 1050 Ti mi driverleri hâlâ daha güncelleniyor mu merak konusu.

Son düzenleme:
FirePro W2100'ün oyun performansının kötü olması gayet normal. TechPowerUp'a göre GTX 1050 Ti şuanki ekran kartınızın neredeyse 6 katı daha iyi performans veriyormuş. İşlemciniz kaliteli, bütçenizin yettiği en iyi ekran kartını alsanız bile işlemci darboğaz yaşatmaz. RTX 2060 bile testlerde en fazla işlemcinin %50'sini kullandırıyor.

FirePro W2100'ün oyun performansının kötü olması gayet normal. TechPowerUp'a göre GTX 1050 Ti şuanki ekran kartınızın neredeyse 6 katı daha iyi performans veriyormuş. İşlemciniz kaliteli, bütçenizin yettiği en iyi ekran kartını alsanız bile işlemci darboğaz yaşatmaz. RTX 2060 bile testlerde en fazla işlemcinin %50'sini kullandırıyor.
tamamdır hocam sağolun iyi günler
şimdi hocam kararsız kaldım rx 560 mı 1050 ti mi almalıyım aralarında 100 50 tl fark var ve hayla daha driverleri güncelmi kararsızlık hatsafada

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı