3 370423 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.597 Çözümler 4 25 Ocak 2021 #11 Simave dedi: Suan sadece 1300tlm var sisteme gore degisir ben oyunlari akici oynatsa yeter fazlasi gerekli degil oynicagim oyunlar csgo valorant kasmadan oynatsa yeter 2.el pek bulamiorum ilden dolayi Genişletmek için tıkla... Sıfır Athlon 3000G toplayın hocam yükseltmeye açık olur.
Simave dedi: Suan sadece 1300tlm var sisteme gore degisir ben oyunlari akici oynatsa yeter fazlasi gerekli degil oynicagim oyunlar csgo valorant kasmadan oynatsa yeter 2.el pek bulamiorum ilden dolayi Genişletmek için tıkla... Sıfır Athlon 3000G toplayın hocam yükseltmeye açık olur.
S Simave Centipat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #12 370423 dedi: Sıfır Athlon 3000G toplayın hocam yükseltmeye açık olur. Genişletmek için tıkla... Kasa olarak butun bu sekilde satan bir yer varmidir acaba
370423 dedi: Sıfır Athlon 3000G toplayın hocam yükseltmeye açık olur. Genişletmek için tıkla... Kasa olarak butun bu sekilde satan bir yer varmidir acaba
3 370423 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.597 Çözümler 4 25 Ocak 2021 #13 Simave dedi: Kasa olarak butun bu sekilde satan bir yer var midir acaba Genişletmek için tıkla... 6XP7ERKH kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr Sihirbaz üzerinden yaptım sipariş ederseniz montajlayıp yolluyorlar hocam.
Simave dedi: Kasa olarak butun bu sekilde satan bir yer var midir acaba Genişletmek için tıkla... 6XP7ERKH kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr Sihirbaz üzerinden yaptım sipariş ederseniz montajlayıp yolluyorlar hocam.