Piyasa değeri daha fazla olabilir. RX570'li güncel sistemlerin 2500TL den başladığı bu günlerde bu fiyattan fazlasına satman zor. Benim ihtiyacım olsa vereceğim para da bunu geçmezdi.
Piyasa değeri daha fazla olabilir. RX570'li güncel sistemlerin 2500TL den başladığı bu günlerde bu fiyattan fazlasına satman zor. Benim ihtiyacım olsa vereceğim para da bunu geçmezdi.
2350TL düşünüyordum, sizce uygun mudur? Yazmayı unuttuğum Ethernet sorunu var anakartta ama ZyXel USB Wi-Fi aparatı hediye edeceğim, ayrıca sistemde 90mm LED'li fanlı iki ısı borulu işlemci soğutucusu var.
Ekran kartının geçmişi belirsiz, 18 aylık civarı bir kart. Anakart+RAM bana direkt fabrikasından geldi, onlar 3-4 aylık ve çok yoğun kullanılmadı, işlemci birkaç yıl veri merkezinde kullanıldı. Kasa, PSU ve SSD de birkaç aylık, onları da ilk ben kullandım. Bu arada Kasa-PSU-SSD 1,5 yıla yakın garantisi devam ediyor.
Yeni nesil oyunlarda olmuyor, hatta ekran kartı biraz zayıf geliyor. Vega 56-RTX2060S'e kadar gideri var. Ama Metin2, Zula, Point Blank gibi eski nesil oyunlarda tek çekirdek performansı biraz üzebilir.