fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 22 Şubat 2020 #11 Motionless IN White dedi: Çin'den almıştı diye biliyorum. Kombo olarak satılıyordu bir zamanlar. Genişletmek için tıkla... Kombo olarak almadım, işlemciyi Aliexpress'te almıştım, bellek ve anakartı sıfır olarak fabrikasından sipariş etmiştim zamanında.
Motionless IN White dedi: Çin'den almıştı diye biliyorum. Kombo olarak satılıyordu bir zamanlar. Genişletmek için tıkla... Kombo olarak almadım, işlemciyi Aliexpress'te almıştım, bellek ve anakartı sıfır olarak fabrikasından sipariş etmiştim zamanında.
stevesm1221 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 3 Çözümler 9 23 Şubat 2020 #12 fryzen dedi: Kombo olarak almadım, işlemciyi Aliexpress'te almıştım, bellek ve anakartı sıfır olarak fabrikasından sipariş etmiştim zamanında. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey var mı? Sipariş etme.
fryzen dedi: Kombo olarak almadım, işlemciyi Aliexpress'te almıştım, bellek ve anakartı sıfır olarak fabrikasından sipariş etmiştim zamanında. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey var mı? Sipariş etme.
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 23 Şubat 2020 #13 stevesm1221 dedi: Öyle bir şey var mı? Sipariş etme. Genişletmek için tıkla... Var, Kllisre'den sipariş etmiştim.
stevesm1221 dedi: Öyle bir şey var mı? Sipariş etme. Genişletmek için tıkla... Var, Kllisre'den sipariş etmiştim.