E5 2670 Anakart Tavsiyesi

Makaleler
4
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
E5 2670 işlemcisine uygun ve ucuz bir anakart modeli tavsiye edebilir misiniz? Baktığım kadarıyla çoğu 300-500$ aralığında.
Tahmini Teslimat Zamanı
İşlemci olarak bunu düşünüyorum. Performans olarak i7 4790K'yı da, i7 6700K'yı da geride bırakıyor. Ancak anakart desteği çok az sanırım. Bulabildiğim en uygun anakart buydu:
https://www.amazon.com/Intel-Extreme-Desktop-Motherboard-BOXDX79TO/dp/B006A0M9C6

Kullanım amacı olarak herşey düşünülebilir. Özellikle de 2 işlemi aynı anda yürütecek birşey aradığım için bu işlemciyi seçtim. Yani Windows'da bir kullanıcı üzerinden oyun oynanırken diğer kullanıcı üzerinden de render veya yazılım tarzı işler ile uğraşılacak. Daha öncesinde de X5650'ye bakıyordum. Tavsiye ettiğiniz p/$ sistem varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bu işlemciyi kullanan bir kişi olarak bu işlemciyi oyun için pek tavsiye etmiyorum. Daha güncel bir sistem daha iyi olacaktır.

Öncelikle görüşünüz için teşekkür ederim. İşlemcide gördüğünüz eksikleri paylaşabilir misiniz?
Bu işlemci ayarında i5 6500 ve üzeri var. Onlar da 800TL'den başlıyor maalesef.

Son bir sorum olacaktı. X79 serisinden tüm anakartlar ile uyumlu mu?
Teşekkür ederim cevaplarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…