E5 5440 GT 1030 sistem GTA 5 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

devilseynn

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 Gb 1333mhz ram
SSD veya HDD modeli
320 gb HDD 12 Gb sart hikvision SDD
Ekran kartı
GT 1030
İşlemci
İntel Xeon E5 5440 4 çekirdek
Özelliklerim;
Intel Xeon E5 5440 4 çekirdek.
GT1030 2 GB ekran kartı.
320 GB HDD.
120 GB SSD.

Satın aldığım kişi bana yüksek ayarlar GTA 5 ve Ultra ayar CS:GO ile Valorant kaldıracağını söyledi doğru mu söylüyordur sizce kaldırır mı bunları şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

Kaldırır oynatır sorunsuz ama Ultra ayar oynatacağını sanmam düşük orta oynatır diyebilirim.

Oynatır fakat çok drop yersiniz. Düşükte oynarsınız.

YouTube'da E5450 GT1030 Game testlere bakmanızı tavsiye ederim illaki vardır videolar ekran kartının gbsine göre bile değişiyor ayar olayı ama zannımca oynatır.
Evet bakmıştım 1080 p medium/high ayarlarda 60-70 fps diyor siz de düşük orta deyince biraz kafam karıştı.

Merakımdan soruyorum, kaç paraya alındı bu sistem?
2800 tl ye alındı

Evet bakmıştım 1080p medium/high ayarlarda 60-70 FPS diyor siz de düşük orta deyince biraz kafam karıştı.

2800 TL'ye alındı.

Oflinede biraz daha yüksek oluyor Online'de işler değişiyor bir tık GT9800 mesela oynatıyor GTA 5'i ama Online'de kasıyor. Kesinlikle oynarsınız onda sorun olmaz ama ayarları denersiniz kart kaç GB orası da önemli dediğim gibi For Honor oynuyordum HD 7850 ile 1 GB RAM'i vardı yetmiyordu FPS düşük diye oyundan atıyordu azıcık fightta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…