Satın aldığım kişi bana yüksek ayarlar GTA 5 ve Ultra ayar CS:GO ile Valorant kaldıracağını söyledi doğru mu söylüyordur sizce kaldırır mı bunları şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
Satın aldığım kişi bana yüksek ayarlar GTA 5 ve Ultra ayar CS:GO ile Valorant kaldıracağını söyledi doğru mu söylüyordur sizce kaldırır mı bunları şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
YouTube'da E5450 GT1030 Game testlere bakmanızı tavsiye ederim illaki vardır videolar ekran kartının gbsine göre bile değişiyor ayar olayı ama zannımca oynatır.
YouTube'da E5450 GT1030 Game testlere bakmanızı tavsiye ederim illaki vardır videolar ekran kartının gbsine göre bile değişiyor ayar olayı ama zannımca oynatır.
Gta 5 açar ama arkadaşların dediği gibi düşük ayarlarda oynayabilirsin, O.C işlemi yap diyeceğim ama anakartın elverişlimi bilmiyorum. Fivem oynayacaksan Gta 5'i SSD'ye kur.
Oflinede biraz daha yüksek oluyor Online'de işler değişiyor bir tık GT9800 mesela oynatıyor GTA 5'i ama Online'de kasıyor. Kesinlikle oynarsınız onda sorun olmaz ama ayarları denersiniz kart kaç GB orası da önemli dediğim gibi For Honor oynuyordum HD 7850 ile 1 GB RAM'i vardı yetmiyordu FPS düşük diye oyundan atıyordu azıcık fightta.