Shelbyx Hectopat Katılım 24 Ocak 2016 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2016 #1 Arkadaşlar bilgisayarım kendi kendine reset atıyor. Böyle bir sorun yoktu. 1-2 gündür böyle olmaya başladı. Isı değerleri ektedir yardımlarınızı bekliyorum. İşlemci soğutucum: COOLER MASTER HYPER T4. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2016
Arkadaşlar bilgisayarım kendi kendine reset atıyor. Böyle bir sorun yoktu. 1-2 gündür böyle olmaya başladı. Isı değerleri ektedir yardımlarınızı bekliyorum. İşlemci soğutucum: COOLER MASTER HYPER T4.
A aslanatakan95 Hectopat Katılım 2 Kasım 2016 Mesajlar 8 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Barmen 2 Kasım 2016 #2 Psu'nda bir sorun olabilir. Fanlarını temizle derdim ama sıcaklık değerleri fena değil. Biosu kontrol et bi bakalım
Psu'nda bir sorun olabilir. Fanlarını temizle derdim ama sıcaklık değerleri fena değil. Biosu kontrol et bi bakalım
Ahmetcan Ay Megapat Katılım 5 Ocak 2016 Mesajlar 298 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2016 #3 Ekran kartın onboard mı?