Bilgisayarda ne yaparsam yapayım 1, 15 GHz ve 1, 17 GHz arası inip çıkıyor. Stok hızı 2, 50 olarak gözüküyor. BIOS'u resetledim bir şey değişmedi. Sorun ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum.
İşlemci macunu kalmamış olabilir. Isındığı için yüksek frekanslara çıkamıyor yüksek ihtimalle, macunda sorun yok ise fanın tam oturup oturmadığını kontrol ediniz.
İşlemci macunu kalmamış olabilir. Isındığı için yüksek frekanslara çıkamıyor yüksek ihtimalle, macunda sorun yok ise fanın tam oturup oturmadığını kontrol ediniz.
Fanı söktüm geri takarken sol taraftaki ayaklar oturmadı. İşlemcinin macunu kurumuş. Fanı takamadım ayağında sorun oluştu galiba sistem açılıyor ama birkaç dakika sonra kapanıyor.
Ömrü bitmiştir artık kurumaması lazım macun sürmek kolay YouTube'den destek alabilirsiniz. Artık işlevinin yapamadığı için işlemciyle soğutucu arasındaki görevini görmüyor.
Ömrü bitmiştir artık kurumaması lazım macun sürmek kolay YouTube'den destek alabilirsiniz. Artık işlevinin yapamadığı için işlemciyle soğutucu arasındaki görevini görmüyor.