E5200 HD 4650 sistem kasma sorunu

Hackopat

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Benim bilgisayarımda donanımsal mı yazılımsal mı henüz anlayamadığım saçma bir kasma var. Bu kasma bilgisayarda hiçbir şey açık değilken de kendini hissettiriyor, oyunlarda da, Chrome'da da. Nedenini bir türlü anlayamadım, yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.

İşletim Sistemi: Windows 10 Pro Sürüm: 1803
Donanımsal Özellikler:
3 (2+1) GB RAM DDR2
Intel Pentium E5200
AMD HD4650
WD 500 GB 720 RPM HDD

Ekstra bilgi vermek gerekirse eğer Zula oyununda %55 civarında RAM ve CPU kullanımı yaparken oyunda 15-20 FPS arası oynuyorum. Bilgisayarda gerek oyun içi ayarlar gerekse de "Windows 10 FPS Arttırma" başlığı altında birçok ayar yaptım fakat gözle görülür bir düzelme olmadı. Ben de en son çare format attım fakat yine de bi faydası olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin çok eski normal ekran kartıda keza. Bütçen yok ve bu donanımlarla devam edeceksen İşlemciyi acilen Xeon E5450 işlemciye veya Quad Core işlemcilerle değiştirmen gerek.

MSI AFTERBURNER programıyla sıcaklık değerlerine bakabilir misiniz?
50-55 derece arası gidip geliyor.
İşlemcin çok eski normal ekran kartıda keza. Bütçen yok ve bu donanımlarla devam edeceksen İşlemciyi acilen Xeon E5450 işlemciye veya Quad Core işlemcilerle değiştirmen gerek.
Dediklerin doğru çok eski evet ama yinede bu kasmalar normal değil diye düşünüyorum. Daha kötü sistemle oynayanları da gördüm çünkü.
Yardımcı olabilir misiniz ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı