E5200 İşlemciye ekran kartı önerisi

Samet Gün

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeniyim yanlış yerde açtıysam affola. Benim şu an kullandığım PC pentium e5200 işlemcim ve 9400gt ekran kartı var. Tabii ki de iyi verim alamıyorum ve yeni pc toplamam da şu an maddi olarak zor bu yüzden bu işlemciye uygun darboğaz yapmayacak ekran kartı önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem 500 lira, sistemime gelirşek;
E5200 işlemci, Zotac 9400GT ekran kartım, ESC 945GCT-M2 anakartım ve 1.5 GB DDR2 ramlerim bulunmakta. Genellikle GTA 5, ve Fifa 16 oynayacağım.

Evet bende yeni bir anakart ile ram ekleyeceğim. Fakat Gtx750ti darboğaz yaşanırmı ve güç kaynağım 250w sorun çıkarmı?

Dosya boyutu yüksek geldiğinden dolayı atamıyorum. Legacy kasa ile geldi. Rated output power 230w, max output power 250w yazmakta.

Dosya boyutu yüksek geldiğinden dolayı atamıyorum. Legacy kasa ile geldi. Rated output power 230w, max output power 250w yazmakta.
Bu bilgisayarı update etmen için 700 liraya ihtiyacın var. Sence değer mi?
Sabret, seneye kadar 1500-2000tl arası para biriktir. Yeni bir sistem topla. 700TL' de cebinde kalsın. Paran boşa gitmesin.

Senin şu anda power ram ve anakart degistirmen gerek. Bana kalırsa seneye kadar arkadasin dedigi gibi para biriktir. Adam akıllı ddr3 veya ddr4 sistem topla ddr2 ye para yatirilmaz bu saatten sonra.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı