E5200 sistem yükseltme önerisi

mehmetkacmaz1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi benim bilgisayar özelliklerim: 4GB DDR2 RAM Intel Dual Core E5200 2.5 GHz ve Sapphire HD 5570 ekran karti var. Ancak ben ekran kartimi değiştirmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum baska parçalarda önerebilirsiniz. Butcem en fazla 900 TL civarı ama sadece ekran kartı istiyorum aklımda R7 240 var ama darboğaz korkum var. Çünkü şuan ki ekran kartım CSGO da %40 civarlarında nedenini bilmiyorum. İşlemcim mi yetersiz acaba neyse arkadaslar dediğim gibi önerileriniz bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak işlemci, ram ve anakart değiştirin. İ3 6100 ile ekran kartsız CSGO vs çok rahat oynarsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Butcen en fazla o kadarsa parçalarını upgrade etmelisin benimde butcem azdı bu yüzden bende upgrade ediyorum. Aliexpress den xeon e5450 aldım(70tl)şimdi kullanmaktayım eskiden duo2 e4500 kullanıyordum çok farketti diyebilirim. Ekran kartı olarak r7 240 ı bende düşündüm ama çoğu oyunda medium bile kasıyo bu yüzden gtx 750 ti almaya karar verdim şimdide doların düşmesini bekliyorum sende yapabilirsin :D

Sent from my VSP355g using Technopat Sosyal mobile app

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı