E5200 sistem yükseltme

birol gülek

Femtopat
Daha fazla  
Sistemimi kücuk bir upgrade yapmak istiyorum. PC'de sadece LoL oynuyorum.
Sistem:
Intel Pentium Dual Core E5200.
4 GB RAM.
G100 NVIDIA ekran kartı.
Anakart G31MVG31MV-K.
Power'imi bilmiyorum 300W olması lazım. Değiştirilebilir yetmezse.
Ekran karti almayi planliyorum ve bu anakarta uyacak en performansli ekran karti hangisini almalıyım? Parçalar arasında uyumsuzluk beslememe gibi sorunlar olursa islemciye falan kucuk upgrade yapılabilir. Benim aklimda GT710 GTX 750 var. Bu sisteme uyacak bir performansli ekran karti onerisi istiyorum, teşeķkurler.

GTX 750 olur ama işlemci yükseltmeden olmaz.

İşlemci E5450 olur. 400W PSU yeterli olur.

Son düzenleme:
Önce islemcinizi degistirin X5460, sonra PSU degis. Sonra butcene gore bir şey öneririz.

En az 4 çekirdekli bir Xeon işlemciye geçmeniz mantıklı olur. Ve bunu 450W bir PSU ile şenlendirebilirsiniz.

En az 4 çekirdekli bir Xeon işlemciye geçmeniz mantıklı olur. Ve bunu 450W bir PSU ile şenlendirebilirsiniz.

anakartıma xenon5460 mı performanslı olur quad core 9550 mi daha performansslı

anakartıma xenon5460 mı performanslı olur quad core 9550 mi daha performanslı olur acaba birde nereden temin edebilirim
Önce islemcinizi degistirin X5460, sonra PSU degis. Sonra butcene gore bir şey öneririz.
anakartıma xenın5460 mı daha iyi performans verir yoksa quad core 9550 mi ve nereden temin edebilirim
E5450 ve HD 7870, bütçe de belirtmemişsiniz ama PSU değişirse iyi olur.

Amazon.com.tr
bunu sipariş etsem kaç günde ve kaç lira kargo vergi öderim veya başka önereceğin site varmıdır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…