B birol gülek Femtopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #1 Sistemimi kücuk bir upgrade yapmak istiyorum. PC'de sadece LoL oynuyorum. Sistem: Intel Pentium Dual Core E5200. 4 GB RAM. G100 NVIDIA ekran kartı. Anakart G31MVG31MV-K. Power'imi bilmiyorum 300W olması lazım. Değiştirilebilir yetmezse. Ekran karti almayi planliyorum ve bu anakarta uyacak en performansli ekran karti hangisini almalıyım? Parçalar arasında uyumsuzluk beslememe gibi sorunlar olursa islemciye falan kucuk upgrade yapılabilir. Benim aklimda GT710 GTX 750 var. Bu sisteme uyacak bir performansli ekran karti onerisi istiyorum, teşeķkurler.
Sistemimi kücuk bir upgrade yapmak istiyorum. PC'de sadece LoL oynuyorum. Sistem: Intel Pentium Dual Core E5200. 4 GB RAM. G100 NVIDIA ekran kartı. Anakart G31MVG31MV-K. Power'imi bilmiyorum 300W olması lazım. Değiştirilebilir yetmezse. Ekran karti almayi planliyorum ve bu anakarta uyacak en performansli ekran karti hangisini almalıyım? Parçalar arasında uyumsuzluk beslememe gibi sorunlar olursa islemciye falan kucuk upgrade yapılabilir. Benim aklimda GT710 GTX 750 var. Bu sisteme uyacak bir performansli ekran karti onerisi istiyorum, teşeķkurler.
AstroQ Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 564 Makaleler 1 Çözümler 3 9 Ocak 2021 #2 GTX 750 olur ama işlemci yükseltmeden olmaz. İşlemci E5450 olur. 400W PSU yeterli olur. Son düzenleme: 9 Ocak 2021
J JURVET Megapat Katılım 30 Nisan 2017 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #3 Önce islemcinizi degistirin X5460, sonra PSU degis. Sonra butcene gore bir şey öneririz.
Marcolomboss Kilopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 910 Çözümler 18 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #4 En az 4 çekirdekli bir Xeon işlemciye geçmeniz mantıklı olur. Ve bunu 450W bir PSU ile şenlendirebilirsiniz.
En az 4 çekirdekli bir Xeon işlemciye geçmeniz mantıklı olur. Ve bunu 450W bir PSU ile şenlendirebilirsiniz.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #5 E5450 ve HD 7870, bütçe de belirtmemişsiniz ama PSU değişirse iyi olur. Amazon.com.tr
B birol gülek Femtopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #6 Marcolomboss dedi: En az 4 çekirdekli bir Xeon işlemciye geçmeniz mantıklı olur. Ve bunu 450W bir PSU ile şenlendirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... anakartıma xenon5460 mı performanslı olur quad core 9550 mi daha performansslı AstroQ dedi: GTX 750 olur ama işlemci yükseltmeden olmaz. İşlemci E5450 olur. 400W PSU yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Marcolomboss dedi: En az 4 çekirdekli bir Xeon işlemciye geçmeniz mantıklı olur. Ve bunu 450W bir PSU ile şenlendirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... AstroQ dedi: GTX 750 olur ama işlemci yükseltmeden olmaz. İşlemci E5450 olur. 400W PSU yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Marcolomboss dedi: En az 4 çekirdekli bir Xeon işlemciye geçmeniz mantıklı olur. Ve bunu 450W bir PSU ile şenlendirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... anakartıma xenon5460 mı performanslı olur quad core 9550 mi daha performanslı olur acaba birde nereden temin edebilirim JURVET dedi: Önce islemcinizi degistirin X5460, sonra PSU degis. Sonra butcene gore bir şey öneririz. Genişletmek için tıkla... Marcolomboss dedi: En az 4 çekirdekli bir Xeon işlemciye geçmeniz mantıklı olur. Ve bunu 450W bir PSU ile şenlendirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... anakartıma xenın5460 mı daha iyi performans verir yoksa quad core 9550 mi ve nereden temin edebilirim Paveloyd dedi: E5450 ve HD 7870, bütçe de belirtmemişsiniz ama PSU değişirse iyi olur. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... bunu sipariş etsem kaç günde ve kaç lira kargo vergi öderim veya başka önereceğin site varmıdır Intel XEON E5450 Prozessor 3,0 GHz funktioniert auf LGA Motherboard - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Son düzenleme: 11 Ocak 2021
Marcolomboss dedi: En az 4 çekirdekli bir Xeon işlemciye geçmeniz mantıklı olur. Ve bunu 450W bir PSU ile şenlendirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... anakartıma xenon5460 mı performanslı olur quad core 9550 mi daha performansslı AstroQ dedi: GTX 750 olur ama işlemci yükseltmeden olmaz. İşlemci E5450 olur. 400W PSU yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Marcolomboss dedi: En az 4 çekirdekli bir Xeon işlemciye geçmeniz mantıklı olur. Ve bunu 450W bir PSU ile şenlendirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... AstroQ dedi: GTX 750 olur ama işlemci yükseltmeden olmaz. İşlemci E5450 olur. 400W PSU yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Marcolomboss dedi: En az 4 çekirdekli bir Xeon işlemciye geçmeniz mantıklı olur. Ve bunu 450W bir PSU ile şenlendirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... anakartıma xenon5460 mı performanslı olur quad core 9550 mi daha performanslı olur acaba birde nereden temin edebilirim JURVET dedi: Önce islemcinizi degistirin X5460, sonra PSU degis. Sonra butcene gore bir şey öneririz. Genişletmek için tıkla... Marcolomboss dedi: En az 4 çekirdekli bir Xeon işlemciye geçmeniz mantıklı olur. Ve bunu 450W bir PSU ile şenlendirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... anakartıma xenın5460 mı daha iyi performans verir yoksa quad core 9550 mi ve nereden temin edebilirim Paveloyd dedi: E5450 ve HD 7870, bütçe de belirtmemişsiniz ama PSU değişirse iyi olur. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... bunu sipariş etsem kaç günde ve kaç lira kargo vergi öderim veya başka önereceğin site varmıdır Intel XEON E5450 Prozessor 3,0 GHz funktioniert auf LGA Motherboard - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
AstroQ Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 564 Makaleler 1 Çözümler 3 12 Ocak 2021 #7 16 lira vergi ödersin.
B birol gülek Femtopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #8 AstroQ dedi: 16 lira vergi ödersin. Genişletmek için tıkla... bişey soracağım bunu alıp bios modlama kolay birşeymi izleyerek yapabilirmiyim ve bunu almamda herhangi sıkıntı yok demi güvenilir
AstroQ dedi: 16 lira vergi ödersin. Genişletmek için tıkla... bişey soracağım bunu alıp bios modlama kolay birşeymi izleyerek yapabilirmiyim ve bunu almamda herhangi sıkıntı yok demi güvenilir
AstroQ Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 564 Makaleler 1 Çözümler 3 18 Ocak 2021 #9 Page Not Found - Aliexpress.com Bunu al ve satıcıya E0 modelini istiyorum diye mesaj at. BIOS modlaması sıkıntı olmaz.
Page Not Found - Aliexpress.com Bunu al ve satıcıya E0 modelini istiyorum diye mesaj at. BIOS modlaması sıkıntı olmaz.