zxefexz Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 72 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #11 cantürk66 dedi: Reis sen bilirsin çok ucuza bırakırım kalanla gene ekran kartı alırsın. Genişletmek için tıkla... üzgünüm senin işlemci ile benimki arasında çok fazla güç farkı yok
cantürk66 dedi: Reis sen bilirsin çok ucuza bırakırım kalanla gene ekran kartı alırsın. Genişletmek için tıkla... üzgünüm senin işlemci ile benimki arasında çok fazla güç farkı yok
cantürk66 Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 627 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #12 liveforspeed dedi: Bir halta yaramaz git başka yerde sat. Genişletmek için tıkla... E5200'a göre daha iyi zaten 80 TL için senle tartışmayacağım git başkasının ekmeğini baltala. aLyX3N dedi: Adam haklı gelmişsin çöp işlemciyi adama kakalamaya çalışıyon git başka yerde sat. Genişletmek için tıkla... Dierine göre daha iyi ondan dedim yoksa Q6600 ucuza alabilir kendi bilir.
liveforspeed dedi: Bir halta yaramaz git başka yerde sat. Genişletmek için tıkla... E5200'a göre daha iyi zaten 80 TL için senle tartışmayacağım git başkasının ekmeğini baltala. aLyX3N dedi: Adam haklı gelmişsin çöp işlemciyi adama kakalamaya çalışıyon git başka yerde sat. Genişletmek için tıkla... Dierine göre daha iyi ondan dedim yoksa Q6600 ucuza alabilir kendi bilir.
zxefexz Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 72 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #13 yalnız ana konudan uzaklaşıyoruz burası kavga yeri değil önereceğiniz ekran kartı yok mu
cantürk66 Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 627 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #14 zxefexz dedi: Yalnız ana konudan uzaklaşıyoruz burası kavga yeri değil. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi deiştirmeye çalış Q6600ları ucuza veriolar onla GT730 alabilirsin. zxefexz dedi: Yalnız ana konudan uzaklaşıyoruz burası kavga yeri değil. Önereceğiniz ekran kartı yok mu? Genişletmek için tıkla... İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
zxefexz dedi: Yalnız ana konudan uzaklaşıyoruz burası kavga yeri değil. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi deiştirmeye çalış Q6600ları ucuza veriolar onla GT730 alabilirsin. zxefexz dedi: Yalnız ana konudan uzaklaşıyoruz burası kavga yeri değil. Önereceğiniz ekran kartı yok mu? Genişletmek için tıkla... İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
zxefexz Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 72 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #15 tamam teşekkürler
Arrasies Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 586 Çözümler 3 Yer Malatya 18 Mayıs 2021 #16 cantürk66 dedi: E5200'a göre daha iyi zaten 80 TL için senle tartışmayacağım git başkasının ekmeğini baltala. Dierine göre daha iyi ondan dedim yoksa Q6600 ucuza alabilir kendi bilir. Genişletmek için tıkla... Dostum 2. el bölümü var burada oraya koy burada konuyu değiştirme.
cantürk66 dedi: E5200'a göre daha iyi zaten 80 TL için senle tartışmayacağım git başkasının ekmeğini baltala. Dierine göre daha iyi ondan dedim yoksa Q6600 ucuza alabilir kendi bilir. Genişletmek için tıkla... Dostum 2. el bölümü var burada oraya koy burada konuyu değiştirme.
cantürk66 Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 627 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #17 Arrasies dedi: Dostum 2. el bölümü var burada oraya koy burada konuyu değiştirme. Genişletmek için tıkla... Peki senin kullandığın işlemciyi önerdim arkadaşa o bütçeye öneriyor musun?
Arrasies dedi: Dostum 2. el bölümü var burada oraya koy burada konuyu değiştirme. Genişletmek için tıkla... Peki senin kullandığın işlemciyi önerdim arkadaşa o bütçeye öneriyor musun?
Arrasies Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 586 Çözümler 3 Yer Malatya 18 Mayıs 2021 #18 zxefexz dedi: Yalnız ana konudan uzaklaşıyoruz burası kavga yeri değil. Önereceğiniz ekran kartı yok mu? Genişletmek için tıkla... HD 6790. Yanınada Q9650.
zxefexz dedi: Yalnız ana konudan uzaklaşıyoruz burası kavga yeri değil. Önereceğiniz ekran kartı yok mu? Genişletmek için tıkla... HD 6790. Yanınada Q9650.
cantürk66 Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 627 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #19 Arrasies dedi: HD 6790. Yanınada Q9650. Genişletmek için tıkla... 700 TL alırsa daha iyi olur ama sanırım zor bulur biraz.
Arrasies dedi: HD 6790. Yanınada Q9650. Genişletmek için tıkla... 700 TL alırsa daha iyi olur ama sanırım zor bulur biraz.
Arrasies Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 586 Çözümler 3 Yer Malatya 18 Mayıs 2021 #20 cantürk66 dedi: Peki senin kullandığın işlemciyi önerdim arkadaşa o bütçeye öneriyor musun? Genişletmek için tıkla... Ben 100 TL'ye aldım 2.el duadan Core serisine geçmenin verdiği hissiyatı hiçbiri vermiyor. cantürk66 dedi: 700 TL alırsa daha iyi olur ama sanırım zor bulur biraz. Genişletmek için tıkla... GittiGidiyor'da vardı işlemci.
cantürk66 dedi: Peki senin kullandığın işlemciyi önerdim arkadaşa o bütçeye öneriyor musun? Genişletmek için tıkla... Ben 100 TL'ye aldım 2.el duadan Core serisine geçmenin verdiği hissiyatı hiçbiri vermiyor. cantürk66 dedi: 700 TL alırsa daha iyi olur ama sanırım zor bulur biraz. Genişletmek için tıkla... GittiGidiyor'da vardı işlemci.