E5200 ve R7 240 darboğaz olur mu?

Emiros

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarim eski giris seviyeli bir PC. CS:GO ve LOL gibi E-Sport oyunlarini düşük veya orta ayarda oynamak icin ekran kartini yükseltme gereği duydum. Ben de araştırma yaptim Intel Pentium E5200 islemcili bir sisteme R7 240 gibi kart fazla gelecegi darbogaz olacagi söyleniyordu ben de GT 710 almaya karar verdim. Genellikle CS:GO oynarim, su anki ekran kartim HD 3450 dusuk cozunurlukde en lowda 50 fps ile oynuyorum normal cozunurlukte low veya medium ayarda oynamak icin kart ariyorum. Yardim edin lutfen.

• PSU : 230W
  • ANAKART : Dual DDR2 800
  • RAM : 4GB
  • ISLEMCI : Pentium E5200 2.50Ghz

Yazın 2000TL'lik sistem toplayacağım o zamana kadar idare etsin yeter R7 240 alsam CSGO'da sorun cikarir mi ?

R7 240 al, darboğaz olduğunda senin oynanışını etkilemez, performans kısıtlı olur. Ama gidip de darboğaz yapacak diye GT 710 alırsan, en saçma hareketi yapmış olursun. R7 240'ın darboğaz ile çalıştığı performanstan daha düşük performans verecek.

230W PSU yeter mi peki?

MolkAg.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi sıkıntı cikmaz dimi alicam cunku hafta sonu

Suan bnde 300 tl var 220tl ekran karti 80tlye baska ne alabilirim sisteme ram alsam vatanda ddr2 yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı