E5300 İşlemciye Overclock Nasıl Yapılır?

Videoyu bulamadım. Linkini atabilir misiniz ?

Not: Videoyu buldum fakat benim BIOS ekranın o şekilde değil.
Dediğim gibi 3750 Mhz için 1.343V kullanmıştım aynısını deneyebilirsin veya farklı değerlerde deneyebilirsin, deneme yanılma yapmak gerekiyor her anakart her performansı vermiyor. P35 chipsetliydi benimki.

Dediğim gibi 3750 Mhz için 1.343V kullanmıştım aynısını deneyebilirsin veya farklı değerlerde deneyebilirsin, deneme yanılma yapmak gerekiyor her anakart her performansı vermiyor. P35 chipsetliydi benimki.
Dostum, benim anakartımın BIOS ayarlarında voltaj ayarı yok.

Anakartımın BIOS modeli american megatrends. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.

@Little Bobby BIOS için aşağıdaki videoyu baz alabilirsiniz. Anakartlar tam olarak aynı değil ancak arayüzlerin üç aşağı beş yukarı aynı olacağını düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunları yapıyorum fakat kayıt ettikten sonra ekran açılmıyor.

Ekran açılmıyor derken? Hangi ekran açılmıyor? Biraz daha açıklar mısınız?
Daha doğrusu bilgisayar açılıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. Sonra bilgisayara reset atıyorum ve bana "overclocking failed" diye bir hata veriyor ve bende BIOS'u sıfırlıyorum sonra açılıyor ama overclock yapılmamış oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…