farukkk Hectopat Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 265 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer yozgat 14 Aralık 2015 #1 İyi akşamlar, bilgisayarıma Mac OS X kurmak istiyorum. (Biraz denedim pek boot bile edemedim.) Sistem özelliklerim; Anakart: Asus P5B işlemci: İntel Pentium E5300 Ram:4GB 800MHz Ekran Kartı:Nvidia GeForce 210 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2015
İyi akşamlar, bilgisayarıma Mac OS X kurmak istiyorum. (Biraz denedim pek boot bile edemedim.) Sistem özelliklerim; Anakart: Asus P5B işlemci: İntel Pentium E5300 Ram:4GB 800MHz Ekran Kartı:Nvidia GeForce 210
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2015 #2 Eski sürümler ile dene. Mountain Lion yada Mavericks gibi. PC'ye Mac OS X Mavericks Kurulumu - Technopat Unibeast ile Hackintosh Rehberi: Mac OS X Mountain Lion Kurulumu - Technopat Hackintosh Rehberi - Technopat
Eski sürümler ile dene. Mountain Lion yada Mavericks gibi. PC'ye Mac OS X Mavericks Kurulumu - Technopat Unibeast ile Hackintosh Rehberi: Mac OS X Mountain Lion Kurulumu - Technopat Hackintosh Rehberi - Technopat