KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.179 Makaleler 1 Çözümler 42 2 Ekim 2021 #21 Nonexistent dedi: San Andreas'tan bahsetmiyor musun? GTA IV ne alaka anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hayır GTA 4'ten bahsetmiştim. Arkadaş GTA 4 oynatır mı diye sormuş.
Nonexistent dedi: San Andreas'tan bahsetmiyor musun? GTA IV ne alaka anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hayır GTA 4'ten bahsetmiştim. Arkadaş GTA 4 oynatır mı diye sormuş.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #22 KökTürk dedi: Hayır GTA 4'ten bahsetmiştim. Arkadaş GTA 4 oynatır mı diye sormuş. Genişletmek için tıkla... San Andreas mesajını alıntılamışsın da ondan söyledim. GTA IV'i ayrı mesajda sormuş çünkü.
KökTürk dedi: Hayır GTA 4'ten bahsetmiştim. Arkadaş GTA 4 oynatır mı diye sormuş. Genişletmek için tıkla... San Andreas mesajını alıntılamışsın da ondan söyledim. GTA IV'i ayrı mesajda sormuş çünkü.
Wooj83 Femtopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #23 Nonexistent dedi: San Andreas'tan bahsetmiyor musun? GTA IV ne alaka anlamadım. Genişletmek için tıkla... GTA SA'yı soran kişi GTA 4dude açar mı dedmiş onu konusuyolar.
Nonexistent dedi: San Andreas'tan bahsetmiyor musun? GTA IV ne alaka anlamadım. Genişletmek için tıkla... GTA SA'yı soran kişi GTA 4dude açar mı dedmiş onu konusuyolar.