Cevaplarınız için çok minnattarım YouTube'da video izleyememekten bahsederken bilgisayarın dosyaları çok yavaş attığını fark ettim yani taşınabilir HDD'den C'ye 300 kb/s ile atıyordu ilk kez başıma böyle bir şey geldi ve her şey yavaşlamaya başladı güvenli modu açtım bir sıkıntı yoktu Full hızda aktarıyordu her şey hızlıydı Windows 7 ISO dosyamdan kaynaklandığını anlamıştım format atayım dedim elimde patladı 0x80070570 vs 0x80070057 hatalarını verdi sürekli. İnternetten güvenilir ISO dosyası bulmata çok zorlandım. Sonuçta internet kafedeki tanıdığıma bıraktım Linux istediğimi söyledim tekrar çağırdığında gittiğimde Windows 7 yüklemişti. Şu an sıkıntı yok her şey yolunda ama insanların başkası adına kararlar vermesinden ya da senin için daha uygun demesinden (bazı konular hariç) daha iğrendirici bir şey yok Linux'u kullanamayacağımı söyledi ve 30TL mi aldı
İşlemcim E5300 3GB RAM ANAKART G31MX Foxconn yükleyemedim. Linux Lite, Lubuntu vs Remix OS denedim hiçbirini yükleyemedim. UEFI BIOS Destekli MSI Laptopum vardı her şey çok kolaymış kıymetini bilememişim.