![]()
Bilgisayar, Tablet Intel İşlemci Fiyatları - GittiGidiyor
Intel En ucuz i̇şlemci modelleri GittiGidiyor'da! Bilgisayar i̇şlemci fiyatları & markalarını inceleyebilir ve hemen satın alabilirsin .www.gittigidiyor.com
İşlemci bu mu?
Hangi oyunlarda 60 FPS almayı bekliyorsun?
Evet işlemci bu. GTA 5 ve Fortnite.
Elimde Asus GTX 950 2gb var düşünür müsün?Merhaba. Elimde MSI G41M-P33 combo anakart ve Pentium E5400 işlemci var. İşlemciyi overclocklayıp RX 460 ve 2x4 GB DDR3 RAM alırsam oyunlarda medium ayarlarda 60 FPS alırmı. Şimdiden teşekkürler.
Elimde Asus GTX 950 2GB var düşünür müsün?
Kapalı: GTX 950 2 GB
RX 570'e geçtiğim için satıyorum tek bir kusuru vardır o da 1 yaşındaki kardeşim fan yaprağının bir tanesini kırdı, o da bir sıkıntı teşkil etmiyor alıcısına şimdiden hayırlı olsun. Fiyat olarak son 350 TL düşünüyorum, internette 500 TL gibi fiyatlara satılıyor alıcısına şimdiden hayırlı olsun.www.technopat.net
Desteklemez değil darboğaz olacaktır, illa işlemciyi değiştirecektir.Pentium E5400 beslemez, herkese ürün satmaya çalışıyorsun.
Quad serisi de alınabilir.Aslında LGA 775 uyumlu bir Xeon'da alabilirim fakat boşuna para harcamak istemiyorum.
Quad serisi de alınabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.