VirPro Picopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 136 17 Mart 2023 #1 RAM 4 GB Ekran kartı NVIDIA GeForce GT 430 Anakart G31M-ES2L İşlemci Pentium(R) Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz Merhaba arkadaşlar, ben Roblox oynarken bir ara çıkıp yattım ve sabah ise Roblox Studio'da oyun yapmak istedim girdiğimde şu ekranla karşılaştım. Sebebi nedir acaba virüs falan mı var?
Merhaba arkadaşlar, ben Roblox oynarken bir ara çıkıp yattım ve sabah ise Roblox Studio'da oyun yapmak istedim girdiğimde şu ekranla karşılaştım. Sebebi nedir acaba virüs falan mı var?
Çözüm 4 4 478424 17 Mart 2023 VirPro dedi: Merhaba arkadaşlar, ben Roblox oynarken bir ara çıkıp yattım ve sabah ise Roblox Studio'da oyun yapmak istedim girdiğimde şu ekranla karşılaştım. Eki Görüntüle 1704966 Sebebi nedir acaba virüs falan mı var? Genişletmek için tıkla... Güncelleme gelmiştir hocam virüs ile ne alakası var?
VirPro dedi: Merhaba arkadaşlar, ben Roblox oynarken bir ara çıkıp yattım ve sabah ise Roblox Studio'da oyun yapmak istedim girdiğimde şu ekranla karşılaştım. Eki Görüntüle 1704966 Sebebi nedir acaba virüs falan mı var? Genişletmek için tıkla... Güncelleme gelmiştir hocam virüs ile ne alakası var?
4 478424 Decapat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 921 Çözümler 5 17 Mart 2023 #2 VirPro dedi: Merhaba arkadaşlar, ben Roblox oynarken bir ara çıkıp yattım ve sabah ise Roblox Studio'da oyun yapmak istedim girdiğimde şu ekranla karşılaştım. Eki Görüntüle 1704966 Sebebi nedir acaba virüs falan mı var? Genişletmek için tıkla... Güncelleme gelmiştir hocam virüs ile ne alakası var? Artı 0 Eksi Çözüm
VirPro dedi: Merhaba arkadaşlar, ben Roblox oynarken bir ara çıkıp yattım ve sabah ise Roblox Studio'da oyun yapmak istedim girdiğimde şu ekranla karşılaştım. Eki Görüntüle 1704966 Sebebi nedir acaba virüs falan mı var? Genişletmek için tıkla... Güncelleme gelmiştir hocam virüs ile ne alakası var?
KS KS VirPro Picopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 136 17 Mart 2023 #3 478424 dedi: Güncelleme gelmiştir hocam virüs ile ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bazı yerlerde virüs diyordu. Artı 0 Eksi
478424 dedi: Güncelleme gelmiştir hocam virüs ile ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bazı yerlerde virüs diyordu.