Samed54 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 422 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #21 omuco0 dedi: Peki hem SSD'yi hemde HDD'yi aynı anda tuttabilir miyim? Anladım. Genişletmek için tıkla... Evet tutabilirsin
omuco0 dedi: Peki hem SSD'yi hemde HDD'yi aynı anda tuttabilir miyim? Anladım. Genişletmek için tıkla... Evet tutabilirsin
omuco0 Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #22 Nasıl Samed54 dedi: Evet tutabilirsin Genişletmek için tıkla... SSD'nin anakartla uyumlu olması gerekmiyor mu?
Nasıl Samed54 dedi: Evet tutabilirsin Genişletmek için tıkla... SSD'nin anakartla uyumlu olması gerekmiyor mu?
Dragon Emperor Centipat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 181 Çözümler 2 Yer Hatay/Defne 9 Mayıs 2023 #23 omuco0 dedi: Nasıl. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yaparken sistem diskini SSD olarak seçin, eski HDD'nizi biçimlendirip yeni birim olarak kullanın.
omuco0 dedi: Nasıl. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yaparken sistem diskini SSD olarak seçin, eski HDD'nizi biçimlendirip yeni birim olarak kullanın.
Samed54 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 422 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #24 omuco0 dedi: Nasıl Genişletmek için tıkla... omuco0 dedi: Nasıl SSD'nin anakartla uyumlu olması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... İkiside sata arabirimini kullanıyor ssd ile hdd aynı anda çalıştırabilirsin sorun çıkmaz
omuco0 dedi: Nasıl Genişletmek için tıkla... omuco0 dedi: Nasıl SSD'nin anakartla uyumlu olması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... İkiside sata arabirimini kullanıyor ssd ile hdd aynı anda çalıştırabilirsin sorun çıkmaz
omuco0 Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #25 Dragon Emperor dedi: Temiz kurulum yaparken sistem diskini SSD olarak seçin, eski HDD'nizi biçimlendirip yeni birim olarak kullanın. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayar bilgim pek yok ben yapamam. Neyse sadece SSD' kullansamda olur.
Dragon Emperor dedi: Temiz kurulum yaparken sistem diskini SSD olarak seçin, eski HDD'nizi biçimlendirip yeni birim olarak kullanın. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayar bilgim pek yok ben yapamam. Neyse sadece SSD' kullansamda olur.
Dragon Emperor Centipat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 181 Çözümler 2 Yer Hatay/Defne 9 Mayıs 2023 #26 omuco0 dedi: Benim bilgisayar bilgim pek yok ben yapamam. Genişletmek için tıkla... Çevrenizde bu işlerden anlayan biri varsa yardımını isteyin, yoksa YouTube üzerinden öğretici rehberler izleyin. Son çare bilgisayarcı olsun.
omuco0 dedi: Benim bilgisayar bilgim pek yok ben yapamam. Genişletmek için tıkla... Çevrenizde bu işlerden anlayan biri varsa yardımını isteyin, yoksa YouTube üzerinden öğretici rehberler izleyin. Son çare bilgisayarcı olsun.
the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.891 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 9 Mayıs 2023 #27 omuco0 dedi: Benim bilgisayar bilgim pek yok ben yapamam. Neyse sadece SSD' kullansamda olur. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Bu üstte atılandan iyidir.
omuco0 dedi: Benim bilgisayar bilgim pek yok ben yapamam. Neyse sadece SSD' kullansamda olur. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Bu üstte atılandan iyidir.
omuco0 Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #28 Dragon Emperor dedi: Çevrenizde bu işlerden anlayan biri varsa yardımını isteyin, yoksa YouTube üzerinden öğretici rehberler izleyin. Son çare bilgisayarcı olsun. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcı yok burada hepsi yıkıldı. Son şey 250-300 TL arası SSD' var mıdır? Varsa öneri yapar mısınız?
Dragon Emperor dedi: Çevrenizde bu işlerden anlayan biri varsa yardımını isteyin, yoksa YouTube üzerinden öğretici rehberler izleyin. Son çare bilgisayarcı olsun. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcı yok burada hepsi yıkıldı. Son şey 250-300 TL arası SSD' var mıdır? Varsa öneri yapar mısınız?
Samed54 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 422 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #29 omuco0 dedi: Bilgisayarcı yok burada hepsi yıkıldı. Genişletmek için tıkla... Eğer alacağın ssd nin kapasitesi yetiyorsa tek başına kullanabilirsin Birde bilgisayarında cd rom yada dvd rom varmı?
omuco0 dedi: Bilgisayarcı yok burada hepsi yıkıldı. Genişletmek için tıkla... Eğer alacağın ssd nin kapasitesi yetiyorsa tek başına kullanabilirsin Birde bilgisayarında cd rom yada dvd rom varmı?
Dragon Emperor Centipat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 181 Çözümler 2 Yer Hatay/Defne 9 Mayıs 2023 #30 omuco0 dedi: Bilgisayarcı yok burada hepsi yıkıldı. Son şey 250-300 TL arası SSD' var mıdır? Varsa öneri yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Atılan 2 modelin 240GB versiyonu alınabilir o bütçeye.
omuco0 dedi: Bilgisayarcı yok burada hepsi yıkıldı. Son şey 250-300 TL arası SSD' var mıdır? Varsa öneri yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Atılan 2 modelin 240GB versiyonu alınabilir o bütçeye.