Hamit Efe Yoldaş
Centipat
İşlemcim Intel(r) Xeon(r) CPU E5440 2.83 GHz ve GTX 1050 almayı düşünüyorum bir sorun çıkartır mı?
TEŞEKKÜRLER CEVABIN İÇİNBir miktar overclock yap sorun olmaz, kullanabilirsin.
Darboğaz dikkat çekmeyecek şekilde olacaktır kule soğutucu ve o.c destekli anakartınız varsa çok daha iyi ekran kartları takabilirsiniz.İşlemcim Intel(r) Xeon(r) CPU E5440 2.83 GHz ve GTX 1050 almayı düşünüyorum bir sorun çıkartır mı?
ikisininde fiyatları aynı oyun perfonmansında hangisi daha üstürdür pekiryzen 5 1600 olabilir overclockla yada 2600 ekran kartıda 1050 yerine rx 570 önerebilirim
ekran kartınınmı işlemcininmi ekran kartınınsa rx 570 daha öndedir ancak daha çok güç çekerikisininde fiyatları aynı oyun perfonmansında hangisi daha üstürdür peki
Ekran kartınınmı işlemcininmi ekran kartınınsa RX 570 daha öndedir ancak daha çok güç çeker
Teşekkürler daha çok güç çekeri daha iyi çalışır anlamında dediniz sanırım
https://www.hepsiburada.com/sapphir...gIEhcOvp3C4g5wj_5i_jGVfmCZ0uYpYhoCJ1YQAvD_BwE böyle bir ürün buldum rahatsız ediyorum kusura bakmayın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.