E5450 İşlemciye GTX 1050 Veya GTX 1050 Ti Takılır mı?

GHOST123

Hectopat
Daha fazla  
MSI G31TM-P21 anakart arkadaslar. Benim sistem 3 GB RAM E5450 islemci, HD 3600 ekran kartı. Ben bu sisteme 1050 veya 1050 Ti takmak istiyorum. Bu mumkun mudur? En fazla RAM'i kac yapabilirim? Cevaplariniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartına maksimum 8gb bellek takabilirsin. E5450'ye O.C yaparsan darboğaz yaşamazsın fakat senin yerinde olsam artık eski mimariye yatırım yapmam.

Anakartına maksimum 8gb bellek takabilirsin. E5450'ye O.C yaparsan darboğaz yaşamazsın fakat senin yerinde olsam artık eski mimariye yatırım yapmam.
Geç attım ama katılmıyorum düşük bütçeliyse eski mimariden daha performanslı sistem toplanabilir ama güncellenebilir olmaz.Ama yinede f/p olarak iyi olur.Yanlışım varsa düzeltin.

Öncelikle işlemciniz 10 yaşını aşmış.Anakart da 7 yaşını.Öğrendiğim kadarıyla anakartınız maksimum ddr2 ve 800mhz hız da bellekleri destekliyor.Ramleri en üst düzey yapsan biraz darboğazla kullanırsın ama senin yerinde olsam o bilgisayara yatırım yapmam çünkü en fazla 2-3 sene sonra elimde kalır.Özetle almanızı tavsiye etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…