GhostArmy99
Hectopat
Daha fazla
Tek yolunuz FSB gene lakin stabiliteyi tutturmanız zor olur. 5'er 6'şar şekilde test edip stabil değeri bulmanız lazım. Ayrıca ekran kartınızdaki OC'yi geri alın. Ondan atma ihtimali yüksek görüyorum.
360 yaptım demiştiniz. 355 yapın, gene olmazsa 350 öyle öyle en stabil değeri bulabilirsiniz. Ama yaparken ekran kartınızdaki OC'yi kesinlikle geri alıp yapın. (Ekran kartınıza OC yapmayın.)
Hocam stabilize cidden dert, voltaj vermeyince olmuyor lakin bu anakartta voltaj verme bölümü yok. Anca 3.11 stabil gibi duruyor lakin ne kadar stabildir bilgim yok, 0.11 artış da çok bir şey değiştirmez kanaatimce.
Ekran kartını overclocklamamıştım zaten, işlemciyi 3'e aldım ve ekran kartını arttırdım. Sıkıntı yok şuan lakin ikisini bir yapsam çok güzel olacaktı :/
Arkadaşlar ayarlarımda bir sorun var mı? Bir kaç ayar yaptım, eskiden 3.2 ye stabil çıkamazken artık çıkıyor. AIDA 64 ile 15 dakika test ettim, kapanma olmadı. Sistemime uzun vadede zarar verebilecek bir durum mevcut mu? @Efendi @polakavic @BilgisayarKurdu
Güncel.
Son düzenleme: