E5450 ve GTX 1050 sistem toplanmalı mı?

Xample-47

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, ağabeyler, üstatlar
Bugün bir video ile karşılaştım 800 TL PC toplama diye. Toplayan kişi Abdullah HACIGÜL Donanım Arşivi genel yayın yönetmeni ve kurucusu.
Şimdi gelelim bahsi geçen videoya;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video bu ben öyle uçuk oyunlar oynayacak birisi değilim E5450 işlemciye inceden O.C yapsak testlerdeki darboğaz sıkıntısı çözülür mü veya düşer mi? Ya da GTX 1050 yerine RX 460 mı alınmalı?
PC özellikler:
  • - E5450 işlemci
  • - 2X4GB RAM
  • - GTX 1050 ekran kartı
  • - Asus P5G41C-M LX
Not: Konumuz video veya videoda bahsedilen şeyler değil sadece toplanan PC ve testler.
Görüşleri alalım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
O ekran kartını o işlemci besleyemez.
Eğer ki oyun testlerini izlediyseniz orada mevcut, GTA V, BF 1 testlerinde bariz darboğaz var yalnız ben zaten bunları oynamayacağım zaten lise son sınıfa geçtim, önümde 1 sene kadar sağlam bir maraton var. Oynayacağım oyunun en babası FIFA olur. O yüzden beni idare etsin yeter. Zaten bahsettiğim gibi ufaktan O.C. ile. GTX 1050 yerine RX 460 alırız.
Not: Israr ediyormuşum gibi algılamayın lütfen, amacım en az parayı verip oyunu açıp beni sinir etmesin yeter derdindeyim. Grafik ayarlarının hiç önemi yok zaten.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı