E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 7 Nisan 2021 #11 Prime777 dedi: Girmiyor hocam. Windows 10 kullandığımda az da olsa giriyordu. Windows 8.1 yaptım HDD dolaylı rahatladı. Girerken Anti-Virüs yazılımını kapatıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun.
Prime777 dedi: Girmiyor hocam. Windows 10 kullandığımda az da olsa giriyordu. Windows 8.1 yaptım HDD dolaylı rahatladı. Girerken Anti-Virüs yazılımını kapatıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun.
Papaz Ricirt Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Okumaya Çalışan Bir Öğrenci 7 Nisan 2021 #12 Arkadaşlar herkese teşekkür ederim zaten Windows 7 şu an en kötü 7'de bırakırım konuya katılan herkese yeniden teşekkürler içimi rahatlattınız.
Arkadaşlar herkese teşekkür ederim zaten Windows 7 şu an en kötü 7'de bırakırım konuya katılan herkese yeniden teşekkürler içimi rahatlattınız.
talhaberk55 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #13 Ekran kartım ve işlemcim aynı CS zula ve pes 17 çal of duty black ops 1 gibi oyunları oynayabiliyorum ama valorant kaldırsada sinir olursun
Ekran kartım ve işlemcim aynı CS zula ve pes 17 çal of duty black ops 1 gibi oyunları oynayabiliyorum ama valorant kaldırsada sinir olursun