C Caravaggio Kilopat Katılım 25 Kasım 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2015 #11 ben sıkıntı çıkarmayacağına inanıyorum ama bakıcaz artık yanarsada yansın ya ufak şeyler için üzülücek değiliz ya.
ben sıkıntı çıkarmayacağına inanıyorum ama bakıcaz artık yanarsada yansın ya ufak şeyler için üzülücek değiliz ya.
eXtremeReVenge44 Kilopat Katılım 3 Kasım 2014 Mesajlar 401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2015 #12 Eğer çok dandik bir PSU değilse yanmaz ya sistem çalışmaz ya da ekran kartından tam performans alamazsınız ama denemeden bilemeyiz tabi
Eğer çok dandik bir PSU değilse yanmaz ya sistem çalışmaz ya da ekran kartından tam performans alamazsınız ama denemeden bilemeyiz tabi
C Caravaggio Kilopat Katılım 25 Kasım 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2015 #13 Ee yani Baya bi süre kullandım ya bu zamana kadar sıkıntı hiç çıkarmadı dedigim gibi yarın hepsi belli olur sağol ilgin için kardeşim
Ee yani Baya bi süre kullandım ya bu zamana kadar sıkıntı hiç çıkarmadı dedigim gibi yarın hepsi belli olur sağol ilgin için kardeşim
eXtremeReVenge44 Kilopat Katılım 3 Kasım 2014 Mesajlar 401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2015 #14 Caravaggio dedi: Ee yani Baya bi süre kullandım ya bu zamana kadar sıkıntı hiç çıkarmadı dedigim gibi yarın hepsi belli olur sağol ilgin için kardeşim Genişletmek için tıkla... Önemli değil sonuçları burada paylaşırsan sevinirim.
Caravaggio dedi: Ee yani Baya bi süre kullandım ya bu zamana kadar sıkıntı hiç çıkarmadı dedigim gibi yarın hepsi belli olur sağol ilgin için kardeşim Genişletmek için tıkla... Önemli değil sonuçları burada paylaşırsan sevinirim.